Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Rac. Unii dintre voi ar putea fi prea exigenți la începutul acestei săptămâni, îţi va fi de ajutor să spui nu la ceva ce nu poţi gestiona. Ai destule responsabilităţi fără ca alte persoane să mai adauge şi altele.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Dar dacă nu eşti ferm, ei pot continua să te preseze în aceeași direcție. Fii foarte atent atunci când semnezi contracte la achiziţia unor obiecte scumpe deoarce revenirea în mers normal a lui Mercur este adesea însoţită, o perioadă de timp, de evenimente neaşteptate.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Rac

Cu toate acestea el te împnge înainte în carieră şi afaceri. Pe de altă parte, ai putea fi cooptat în echipa unui proiect pe care eşti dornic să îl îmbrățișezi din toată inima. Cu Jupiter în aspect benefic cu un Pluto fierbinte, posibil să îţi doreşti să te alături cuiva care îţi împărtășește entuziasmul pentru asta. În același timp, luna în creştere coincide cu o oportunitate prea bună pentru a o trece cu vederea.

Dacă nu te sincronizezi cu cineva nou, este greu să îţi dai seama dacă calendarul este greșit sau dacă nu cumva judecaţi drept când vă apreciaţi unul pentru celălalt. Dacă nu vă înțelegeți perfect, nu există nici un motiv să tăiați complet lucrurile.

Așteaptă puțin timp și vezi dacă lucrurile se vor îmbunătăți în timp. Distracţiile sunt inevitabile în weekend, dar un anumit comportament este inacceptabil la o primă întâlnire aşa că nu fi nepoliticos.
Săptămâna aceasta este unul dintre cele mai bune momente pentru a discuta cu banca sau cu un consilier financiar despre finanțarea proiectelor noi.

Aspectele pozitive sunt utile, deși va trebui să ţineţi cont de un plan de afaceri detaliat. Această perioadă este excelentă pentru a găsi un partener pentru a aduce un talent dublat într-un nou proiect. Dacă ai nevoie de publicitate, acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă promova.

În această săptămână s-ar putea să ai o serie de idei interesante, care îţi pot oferi impulsul și mijloacele necesare pentru a începe o afacere la domiciliu. De la vânzarea de lucruri online la dezvoltarea unui site de asistent virtual, eşti cu siguranță motivat să o faci. Din moment ce Casa a 12-a este afectată, atenție la ceea ce îţi spun visele. Eşti ghidat în direcția financiară potrivită.

Poți fi mutat pentru a renunța la vechi nemulțumiri și la orice tipare negative care par să încurajeze crearea tensiunilor în corp și să te sleiască de energie. Dacă găseşti o modalitate în a renunța la aceste vicii din viaţa ta, atunci fă acest lucru. Vei începe să observi o mare îmbunătățire a sănătății tale şi merită!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top