Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Leu. Săptămâna viitoare pare foarte promițătoare pentru colaborarea la un proiect pe termen lung. Chiar dacă rezultatele pot fi lente, succesul poate fi al tău dacă ești perseverent.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Ce este mai important este că nu trebuie să fii prea obsedat de un anumit rezultat. Ieșirea din propriul comfort îți poate facilita obținerea a ceea ce doriești. Pe măsură ce soarele trece prin Taur și prin cel mai înalt sector al temei tale natale, gândurile se pot centra spre obiective mai materialiste și orientate spre carieră.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Leu

Acesta poate fi timpul tău, momentul tău de strălucire pentru a îți demonstra cele mai bune abilități ale tale. Dacă ai șansa să fii în centrul atenției, ia și acest lucru în considerare. Ar putea duce la noi oportunități. Cu Mercur, care aleargă acum prin Casa Călătoriilor, o excursie ar putea fi tot ceea ce ai nevoie. De asemenea, îți poate oferi șansa de a cunoaște mai bine pe cineva.

Trăiești cumva iluzia că dragostea nu cere efort? Intrați rapid în panică și îți pui problema pe unde să scapi la primul semn de probleme? Atunci, întoarce-te la relația de lungă durată pe care tocmai ai abandonat-o. Doar pentru că lucrurile nu au ieșit cum ai vrut tu în trecut nu înseamnă că nu se vor realiza în viitor. Weekend-ul, chiar dacă te pune în situații jenante, nu trebuie pus la suflet și rămâi în jurul persoanei alese. Știi doar când este bine.

Cosmosul poate bloca temporar semnalele tale. Dacă ai o perioadă foarte aglomerată, fă un efort, încetinește ritmul și concentrează-te. Se întâmplă multe lucruri care ar putea duce la confunzii și poate cauza haos. Dacă aveți o întâlnire de afaceri importantă, încercați să ajungeți la întâlnire mai devreme decât mai târziu. Aspecte din zona carierei promit că îți vor aduce curând vești bune.

Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul financiar. Este posibil ca universul să îți aducă informații despre planurile tale financiare și despre investiții. Asigură-te că ai documentele importante semnate, prafate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. În ceea ce privește activitățile de grup, compromisul dintre nevoile tele și ale altora este vital.

Poți alege să mergi la sală acum cu partenera/ul sau cu un prieten. Lucrul în sine poate să nu fie la fel de satisfăcător. Îți place să ai alături pe cineva care să concureze cu tine la propriu chiar și prieteni. Angajamentul în atingerea obiectivelor tale, în ce privește sănătatea o/îl va ajuta pe partenera/ul vostru să-și atingă scopul dietei. Ești o adevărată inspirație pentru ea/el!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top