Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie. Află ce se va întâmpla în această săptămână cu fiecare semn zodiacal. Citește horoscopul pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

BERBEC. Deși o parte din voi se răzvrătește împotriva autorității, peisajul astral sugerează că este totuși ușor să lucrezi cu astfel de oameni. Soarele tranzit conjunct cu Pluto ceea ce s-ar putea traduce printr-o diferență de opinie cu un superior. Cu toate acestea, legătura pozitivă dintre Venus și Marte v-ar putea ușura munca și v-ar putea ajuta să vedeți beneficiile cooperării – și ar putea fi multe. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
TAUR. Ai putea să te confrunți cu o criză legată de credință la începutul acestei săptămâni și care ar putea să te inspire să renunți la mentalitatea limită și să adopți o perspectivă mai largă asupra lucrurilor și a vieții. Dă atenție instinctelor tale, legat de aceste aspecte. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
GEMENI. Ai putea fi în contradicție cu un prieten care poate să nu-ți ia serios problemele. Nu lăsa asta să împiedice relația ta. Este posibil ca această persoană să nu înțeleagă prin ce treceți. Cu un accent puternic pe un sector intens al graficului dvs., ați putea lucra prin lucruri la un nivel foarte profund și este posibil să nu fie ușor să explicați acest lucru altora. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
RAC. Unii dintre voi ar putea fi prea exigenți la începutul acestei săptămâni, îţi va fi de ajutor să spui nu la ceva ce nu poţi gestiona. Ai destule responsabilităţi fără ca alte persoane să mai adauge şi altele. Dar dacă nu eşti ferm, ei pot continua să te preseze în aceeași direcție. Fii foarte atent atunci când semnezi contracte la achiziţia unor obiecte scumpe deoarce revenirea în mers normal a lui Mercur este adesea însoţită, o perioadă de timp, de evenimente neaşteptate. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
LEU. Săptămâna viitoare pare foarte promițătoare pentru colaborarea la un proiect pe termen lung. Chiar dacă rezultatele pot fi lente, succesul poate fi al tău dacă ești perseverent. Ce este mai important este că nu trebuie să fii prea obsedat de un anumit rezultat. Ieșirea din propriul comfort îți poate facilita obținerea a ceea ce doriești. Pe măsură ce soarele trece prin Taur și prin cel mai înalt sector al temei tale natale, gândurile se pot centra spre obiective mai materialiste și orientate spre carieră. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
FECIOARĂ. Începutul săptămânii ar putea fi foarte plăcut, oferindu-ți șansa de a relaționa cu cineva care este o companie excelentă. Acest start optimist până pe la mijlocul săptămânii poate stimula spiritele și te va lăsa cu un plus de energie. Cu prezența prudentului Saturn, cât și a puternicului Pluto retrograd în Casa iubirii și a creativității, ai putea să te concentrezi asupra dezvoltării unei relații sau a unui proiect artistic. Cu toate acestea, poți deveni și un pic obsedat, ceea ce cu siguranță nu te va ajuta. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
BALANȚĂ. Începutul săptămânii ar putea aduce niște bani pe neașteptate. Când dragostea lui Venus îl atinge pe expansivul Jupiter, cineva ar putea să te răsplătească pentru bunătate și să-ți facă un dar, poate fi și în bani. Atât Saturn, cât și tăcutul Pluto intră în retrogradare în Casa a 4-a a familiei, iar acest lucru poate aduce schimbări care au consecințe pozitive și puternice. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
SCORPION. O relație ar putea trece la un nivel nou și pozitiv, luni, 23 aprilie, și ar putea aduce descoperirea pe care ai așteptat-o. În plus, acesta poate fi momentul perfect pentru o întâlnire specială sau un prânz cu un prieten care îți oferă noi oportunități. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
SĂGETĂTOR. Spiritualitatea și înțelepciunea spirituală îți pot oferi îndrumări serioase la începutul săptămânii. Acest lucru te poate ajuta să iei o decizie pe care ai și dândit-o din timp. O concentrare puternică, asupra sectorului valorilor personale, te poate determina să fii mai mult atent la bani, carieră și aspectul material al vieții. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
CAPRICORN. Profită de aspectul minunat dintre Venus și sociabilul Jupiter pentru a savura un eveniment social neaştepat dar binevenit, marți. Deoarece acest aspect se leagă de zona dvs. de dragoste, se poate găsi și o întâlnire aprilie. În plus, pe măsură ce Soarele se mișcă prin Taur în Casa familiei, începi să simți ca și cum o povară a fost lută de pe umerii tăi. Dacă ai fost ocupat cu diverse probleme în ultima vreme, săptămânile viitoare te poţi aştepta la un repaos plăcut. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
VĂRSĂTOR. S-ar putea să fii tentat să rămâi acasă mai degrabă decât să mergi la muncă sau să îţi termini sarcinile. Cred că este ceva ce ar putea fi programat din timp pentru că este important să obții restul de care ai nevoie, dar poate nu chiar de la începutul săptămânii. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.
PEȘTI. O conversație caldă sau șansa de a relua relaţia cu cineva poate face începutul săptămânii foarte special și optimist pentru tine. După câteva săptămâni pline de evenimente, următoarele câteva pot fi mai calme și mai ușor de traversat. Pe măsură ce Soarele începe să valseze prin Casa a 3-a a comunicării şi gândirii, mintea ta se poate îndrepta spre acțiuni și idei mai practice. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top