Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Gemeni. Ai putea fi în contradicție cu un prieten care poate să nu-ți ia serios problemele. Nu lăsa asta să împiedice relația ta. Este posibil ca această persoană să nu înțeleagă prin ce treceți.

Cu un accent puternic pe un sector intens al graficului dvs., ați putea lucra prin lucruri la un nivel foarte profund și este posibil să nu fie ușor să explicați acest lucru altora.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Gemeni

Dacă discutați cu cineva care se poate referi la ceea ce spuneți, puteți beneficia de o astfel de conversație de vindecare. Între timp, cu Jupiter plin de viață făcând o cravată pozitivă cu Pluto puternic, ar putea fi util să vă alimentați resursele cu alții pentru a transforma o idee în realitate.

În cele din urmă, dacă ați avut neînțelegeri cu prietenii, acestea s-ar putea clarifica în week-end, deoarece mercurul se îndreaptă direct. Duminică, o nouă lună frumoasă în sectorul dvs. social ar putea încuraja noile începuturi.

Dacă doriți o ocazie să ieșiți cu iubita voastră și pur și simplu să aveți o noapte de distracție, atunci utilizați climatul cosmic oferit astăzi de o aliniere planetară pentru a vă despărți cu adevărat. Acest lucru te-ar putea face pe amândoi mai buni decât orice, așa cum ai nevoie să te relaxezi târziu. Asigurați-o o dată regulată în calendarul dvs., o zi și o noapte de nebunie!

Ca antreprenor natural, aveți o mulțime de a te ridica și du-te. Ești gata să întâlnești orice provocare. Perioada următoare oferă o mulțime de oportunități pentru avansarea carierei. Folosiți-vă abilitățile creative. S-ar putea să vă prezentați într-un proiect interesant care vă va întinde abilitățile. De asemenea, aveți multe șanse să câștigați bani chiar acum.

Interacționați cu membrii familiei, copii, colegi și parteneri creativi. Te distrezi atât de mult încât să nu ți se întâmple să verifici soldul bancar. Hopa! Aspectele favorabile vă asigură că sunteți capabili să vă simțiți bine chiar și fără a cheltui prea mult. Acolo, este mult mai bine.

Uneori dați impresia că totul merge bine chiar și atunci când nu este. Vă îndrăgostiți de ideea de a avea un moment bun și uitați să vă întrebați dacă este adevărat sau nu. Cu puțin ajutor din energia eliberată de alinierea planetară actuală, profitați de ocazia de a ști cum vă simțiți cu adevărat. Începeți cu sănătatea. Obțineți energia potrivită din alimentele pe care le consumați? Ai dormit suficient? Nu puteți ști dacă nu vă întrebați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top