Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Capricorn. Profită de aspectul minunat dintre Venus și sociabilul Jupiter pentru a savura un eveniment social neaştepat dar binevenit, marți. Deoarece acest aspect se leagă de zona dvs. de dragoste, se poate găsi și o întâlnire aprilie.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

În plus, pe măsură ce Soarele se mișcă prin Taur în Casa familiei, începi să simți ca și cum o povară a fost lută de pe umerii tăi. Dacă ai fost ocupat cu diverse probleme în ultima vreme, săptămânile viitoare te poţi aştepta la un repaos plăcut.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Capricorn

Acum ai ocazia să îţi răsfeți simțurile și să te bucuri la maxim. Gândeşte-te la masajul de lux cu uleiuri parfumate, plimbări în natură, drumeții pe trasee montane, întâlniri în restaurante exotice și orice altceva vă puteți imagina.

Cu Saturn, stăpânul vostru și puternicul Pluto care intră în retrogradare în semnul tău săptămâna aceasta, cosmosul te încurajează să încetineşti ritmul, astfel încât să te şi poţi distra.

Sentimental, aş spune că urmează o săptămână de relaxare. Întâlnirea cu o persoană nouă și încercarea de a o impresiona este destul de grea, fără a adăuga un stres inutil. Mergi undeva unde ai mai fost și fă ceva ce ai mai făcut deja pentru ca lucrurile să fie cât se poate de confortabile.

S-ar putea să fie nevoie să îţi aperi gusturile romantice în faţa cuiva în weekend, lucru pe care îl vei face cu plăcere. Nu ai niciun motiv să îţi fie rușine de ceva.

Dacă ai o afacere online, această perioadă poate aduce un profit mai mare, în sensul că site-ul tău poate înregistra un trafic neaşteptat şi vânzări pe măsură. Ai putea fi, de asemenea, suficient de norocos pentru a atrage oameni cu idei interesante. Vei fi mai mult decât fericit să lucrezi cu ei. S-ar putea să nu te poți pregăti pentru niciunul dintre aceste lucruri. Doar fiți pregătiți să luați ocaziile așa cum apar.

Financiar, Universul vrea ca tu să schimbi informații cu cei din jurul tău, în special în ceea ce privește înmulţirea banilor tăi. De fapt, este posibil să fii atât de ocupat cu planurile tale de a-ți spori cunoștințele, încât nu ai timp să tinzi la cerințele locului de muncă. Atenţie, erori pe partea de comunicare. Ambiția ta depinde de capacitatea de a spune în mod clar celorlalți de ce ai nevoie și ce doreşti.

Pe de altă parte, Universul te încurajează să reflectezi asupra stării generale de sănătate. Acum este momentul potrivit pentru a-ţi observa viciile ascunse ale felului tău de a fi și cum te influențează ele fizic. Dacă gândeşti mereu pozitiv, acest lucru va avea un efect minunat asupra energiei interioare. Dacă trăieşti deseori resentimente sau stări de furie pe care încerci să le ascunzi, corpul tău le va dezvălui curând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top