Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 pentru zodia Vărsător – Săptămâna pregătește miercuri, 23 mai calea pentru noi idei și posibilități revoluționare. Cu Uranus care se deplasează prin Casa comunicării şi a scrisului, s-ar putea să te pomeneşti că eşti dornic să renunți la condiționarea din trecut pentru a te descoperi și a-ţi elibera sinele autentic.

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Vărsător

De-a lungul lunilor și în anii următori vei avea multe șanse să descoperi mai multe despre rădăcinile tale, de unde vii şi cui aparţii cu adevărat. Tot acum, Marte aflat în semnul tău, în Casa a 9-a, a drumurilor lungi, a studiului şi a filosofiei de viaţă, unde va rămâne ceva timp, îţi stimulează vitalitatea și te încurajează să rezolvi planurile și proiectele care au un dead line apropiat.
Mișcarea lui Venusprin Casa a 5-a a creativităţii şi din a doua parte a săptămânii prin Casa a 6-a a sănătăţii, te poate face să te răsfeți, chiar dacă nu vrei să faci acest lucru. Distracția și romantismul pot fi, de asemenea, pe ordinea de zi, pe măsură ce Soarele se mută în zona de relaxare unde va sta doar vreo patru săptămâni.

Viața ta sentimentală ar putea avea parte de câteva inovații. Obținerea unor lucruri altfel decât eşti obişnuit nu este stilul tău, dar dacă ești într-o asemenea stare, trebuie să existe un motiv. Nu trebuie să te psihanalizezi prea mult pentru a ajunge la inima problemei. Prietenii și familia vor fi mai mult decât bucuroși să îţi dea sfaturi legate de motivul pentru care consideri că ești blocat în ce priveşte romantismul și cum cred ei că poți pune din nou lucrurile în mişcare.

Profesional evenimentele stresante și provocările de moment dețin semnele schimbării pozitive sau cel puțin a unei înțelegeri mai bune. Încercaţi să evitați problemele. Sunt zile ideale pentru a colabora cu colegii la un proiect de echipă. Păstrează-ţi calmul şi optimismul dacă încerci săcăutați modalități de recunoaștere a eforturilor altor persoane. Este posibil să întârzii propriul progres dacă tu și un colaborator acţionaţi din ipostaze diferite. Asigură-te că toată lumea este pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Știi ce vrei, din punct de vedere financiar, și pui în aplicare un plan sigur care să te ajute să îţi atingi obiectivele. Aspectele facilitează noi realizări în acest domeniu al vieții tale și te simți mai încrezător decât oricând. Dar având foarte multă personalitate nu este cea mai bună poziţie pentru a-i atrage şi pe alții de partea ta. Găseşte un echilibru între a-ţi spune părerea și a asculta ce au de spus colegii.

Este o perioadă care va aduce foarte multe emoții la suprafață. S-ar putea să simți nevoia să mănânci prea mult, în special dulciuri,pentru a scăpa de sentimentele incomode. Mai mult decât orice, trebuie să creezi o atmosferă de calm în jurul tău dacă vrei ca lucrurile să meargă bine. Te va ajuta să iei deciziile corecte cu privire la toate problemele tale, inclusiv sănătatea și ce ar trebui să mănânci. Relaxarea este cheia!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top