Connect with us

Revistateo.ro

Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Săgetător. Iată nativii care ştiu foarte bine ce vor chiar dacă au avut câţiva ani apocaliptici. Pragmatici, puţin vorbăreţi şi atenţi la fiecare mişcare financiară din zonă, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie bună dacă nu chiar un cuibuşor din care să dirigue, e drept, din umbră, tot ce înseamnă informaţie. Cu toate acestea acolo unde au greşit, vor plăti cu vârf şi îndesat.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Săgetător

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Acum se ocupă să catalogheze, să analizeze, să sintetizeze şi să-şi facă o imagine completă despre cum evoluează lucrurile atât pe termen scurt cât şipe termen lung. La capitolul iubire pentru ei este ori albă, adică le merge din plin, ori neagră, adică nu îi preocupă momentan subiectul.

Pentru unii Săgetători, săptămâna poate fi neagră în sensul că pot pierde o fiinţa dragă şi le-aş spune să fie atenţi la copii, să nu îi lase singuri pe stradă, să îi însoţească când au de făcut drumuri în oraş să nu se întâmple vreuna nefăcută. Pe de altă parte, este posibil să-şi piardă un protector sau să afle despre o boală grea a prtenerului de viaţă.

Pentru cei care sunt în cuplu, săptămâna vine cu bune în zilele de 21, 22 şi 23 martie şi cu mai puţin bune în 24 martie. Faptul că nu ştiu să ierte le cam dă planurile peste cap, orgoliu şi vanitatea nu au ce căuta în iubire, dar pentru ei lucrurile acestea sunt de neacceptat.

Mai bine să fie atenţi şi să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal, de multe ori ceea ce vedem este atât de înşelător! Pentru cei foarte tineri dragostea bate la uşă, lucru care îi va transforma peste noapte din adolescenţi în adulţi, alţii vor simţi fiorul primei iubiri ca pe o curentare pe care o vor percepe până în străfundurile fiinţei lor şi chiar dacă nu vor înţelege imediat ce li se întâmplă vor trăi sentiemtne pe care nu le trăieşti decât o singură dată în viaţă.

În sensul bun, mă refer. În cuplurile mature adie a neînţelegere pentru că aşa cum îi ştim, Săgetătorii spun tot ceea ce gândesc deschis, fără să sesizeze că remarcile lor pot leza sufleteşte pe cel de alături.

Profesional nu stau rău, iar tinerii Săgetători, cei care studiază, au ocazia să aprofundeze domenii pe care apoi le vor accesa ca profesii de viaţă, vor descoperi frumuseţea profesiei în sine, fie că se angajează în munca de informaţii, diplomaţie sau medicină, fie în domenii tehnice de vârf cum este lumea virtuală. Răbdarea lor va da roade nebănuite, iar dacă au aproape un nativ Gemeni sau Vărsător, pot face cuplu profesional pentru multă vreme de acum înainte.

Pe 21 martie bate o promovare la uşă, totul este ca ei să simtă şi să fructifice oportunitatea care apare. Cei care lucrează în domeniul medical atenţie la malpraxis! Cei din doemniul juridic trebuie să fie atenţi la documentele cu care operează pentru că ar putea fără să-şi dea seama, foarte siguri de ei să schimbe cursul unui proces în defavoarea celor pe care îi apără.

În schimb, este foarte semnificativ segementul financiar unde se petrec lucruri bune, neaşteptate şi care sunt menite să le ridice statutul social.

Moştenesc, semnează contracte avantajoase, sunt angajaţi în urma unui examen atipic, în sensul că au fost remarcaţi la un simpozion, la o conferinţă sau la un examen de specialitate în facultate. Posibil să fie nevoiţi să facă o serie de cheltuieli pentru a-şi ajuta prietenii, contrar unora, Săgetător sunt prieteni de nădejde şi chiar dacă nu le place să de bani împrumut, acum vor sări să-şi ajute prietenii care au intrat în necaz, 19, 22 şi 23 martie fiind zile reprezentative din acest punct de vedere.

Cum mai spuneam, ei nu se pot plânge de tulburări de sănătate, totuşi să aibă grijă la digestie, în special să-şi regleze problemele care țin de constipaţie şi de… răceli, la unele probleme care ţin de tensiune şi mai ales de ficat, axa hepato-biliară fiind extrem de stresată. Consumul de lichide este imperios necesar!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top