Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 pentru zodia Pești. Ca şi în săptămânile care au trecut, şi acum forţa creatoare este cea care le deschide drumul şi le girează reuşitele. Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea, în schimb, trebuie împinşi de la spate uneori căci altfel riscă să devină o povară prin indolenţă şi nu există pericol mai mare decât lenea nativă.

Horoscop săptămânal Minerva 18 – 24 martie 2018 Pești

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Au noroc şi în dragoste, dar capriciile fac să fie destul de izolaţi şi de inabordabili. Unii vor trăi o dragoste pătimaşă, alţii vor da dovadă de creativitate, în special, cei ce îşi câştigă existenţa de pe urma artei figurative, posibile recompense pentru munca lor, recunoaştere încununată de premii.

Pe 19 şi pe 20 martie să fie atenţi la o mică dispută la serviciu, nu de alta, dar este ca şi cum s-a organizat o conjuraţie pe la spatele lor şi se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial, aşa că să nu dea curs provocărilor, să ia lucrurile cum sunt şi să îi lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Întreaga tărăsenie este pornită de o femeie sau din cauza unei femei.

În cuplurile tinere există un soi de tensiune interioară care se răsfrânge asupra relaţiilor cu ceilalţi membri ai familiei. Aici işi are ilustrarea cum nu se poate mai bine zicala: cu obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Galanţi, oferă cadouri, nu îi interesează cât costă sau de unde fac rost de bani şi asta îi aduce pe picior de război cu părinţii care ameninţă că îi dezmoştenesc, deci atenţie la zilele de 22, 23 şi 24 martie.

Miercuri, 23 martie, atenţie la sănătate, sau pe cei care au o problemă de sănătate şi sunt programaţi pentru o intervenţie chirurgicală, i-aşi sfătui să o amâne, asta în cazul în care nu este ceva ce ţine de urgenţă. Întreaga poveste necesită bani şi vor încerca sa se împrumute pe la prieteni, dar slabe şanse.

Alţii pot afla că au fost acceptaţi la o facultate din străinătate, dar contrar celorlalte semne, fie aşteptarea a degajat aura suprizei şi nu se mai pot bucura, fie îi va lua prin surprindere deoarece acceptul vine de la Universitatea la care nici nu sperau.

Pe 24 martie au confirmarea acestui accept, cu acte în regulă. Cei care au de susţinut un examen şi cred că aici avem de a face cu şcoala de şoferi, trebuie să-şi stăpânească emoţiile pentru că astrele sunt de partea lor. Cei care au de susţinut un interviu să nu răspundă decât la întrebările care li se pun. Naivitatea lor proverbială le poate juca feste şi la locul de muncă deoarece toată lumea profită de pe urma lor.

Ei bine, săptămâna aceasta vor pune piciorul în prag, dar să fie atenţi în al cui prag pentru că riscă să strice relaţiile taman cu colegii de care au nevoie sau cu oamenii care îi pot ajuta în carieră. Periculoase sunt zilele de 23 şi 24 martie.

Cu Luna Neagră prin Casa parteneriatelor s-ar putea trezi fie în mijlocul unor bârfe legate de adulter, fără să fi contribuit cu ceva la starea de fapt, chiar dacă le place să şuşotească pe la colţuri, de astă dată chiar nu au făcut nimic. Şi vor trebui să-şi păzească spatele la locul de muncă cel puţin încă 3 luni de acum încolo.

Sâmbătă, pe 24 martie, eliberaţi de stres şi de emoţii vor susţine adevărate recitaluri de umor în faţa prietenilor ca apoi, odată ajunşi acasă, toată distracţia să se transforme în adevărat scandal. Deh, asta este cu caracterul dual al Peştilor, acum râd, acum plâng. Culmea este că scandalul ei îl provoacă.

Au noroc de bani, dar cum spuneam mai sus, îi cheltuie pe te miri ce încât atunci când se trezesc cu buzunarele goale, încep să ceară în dreapta şi în stânga ceea ce îi transformă paraziţi în ochii altora. Atenţie şi la anturajul care trăieşte pe spatele lor!

Ca sănătate, pentru cei tineri există riscul alunecării într-un cerc vicios cu dependenţe de care foarte greu vor reuşi, mai apoi să scape. Să nu consume calmante şi nici energizante!! Trebuie protejat sistemul nervos şi aşa destul de sensibil, să înveţe să se relaxeze şi să spună lucrurilor pe nume, atunci când este trebuie şi nu să aştepte mementul ca să răbufnească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top