Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 17 - 23 iunie 2018 - Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Rac

Rac

Mercur este în semnul tău, iar prezența lui aici te poate încuraja să vorbești, mai ales în ceea ce privește orice problemă importantă. Mercur în Rac poate oferi o ocazie excelenta de a-ţi discuta problemele. A face acest lucru ar putea fi ceva foarte incitant. Cu toate acestea, nici tu şi nici ceilalţi nu o să vă puteți vedea la sfârșitul săptămânii. 

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

În același timp, Mercur este în opoziţie cu Saturn aflat în Casa relațiilor de orice felşi ai putea găsi pe cineva care să vă copleșească sau extrem de convingător vis-a-vis de cum să petreceţi în zilele următoare. Dacă este lucru frustrant pentru tine, ar fi bine să stabileşti limite mai ferme.

Luna parcurge Casele a 3 şi a 4-a săptămâna aceasta, comunicarea şi familia, dar şi comunitatea în care trăieşti poate fi un apel pentru a începe o practică, cum ar fi meditația sau yoga, care să te ajute să îţi echilibrezi mintea. Și cu Venus în domiciliu, ai putea să fii fascinat de o serie de obiecte de lux.

Poți să te protejezarborând ndriaorgoliul, dar există șansa să o faci prea des şi ştii tu, vorba ceea, ce e prea mut, strică. S-ar putea să fii un potențial partener, dar ar fi prea mult pentru tine. Viața ta te duce în câteva locuri interesante în a doua parte a săptămânii, așa că porneşte în căutarea oamenilor de care ai nevoie. Există o mulțime de posibilităţi pentru tine.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Rac

 Profesional sunt avantajate profesiile liberale, cum ar fi prezentarea de produse publicului și să găseşti oportunități pentru a face bani. S-ar putea să dureze o perioadă destul de mare, dar vei construi un viitor mai bun. Fii precaut cu privire la prietenii sau colegii bine văzuți care îţi pot da sfaturi greșite. Energia astrală îţi crește intuiția.

Ai încredere în primul impuls, în orice situație. Universul ar putea aduce confruntări stresante. O energie care să încetinească apariţia rezultatelorEste timpul să fii precaut, să te miști mai încet decât ți-ai dori și să te concentrezi pe finalizarea lucrărilor primiteDin acest punct de vedere este o perioadă bună. Poți străluci în ochii clienților sau colegilor. 

De asemenea, este o perioadă bună pentru marketingul produselor sau ideilor. Oamenii se vor bucura de căldura și umorul tăuDezvoltă contactele importante.

Aspectele arată nevoia de echilibru între muncă şi câştiguri. Este timpul să găseşti un echilibru între cele două, făcându-ţi un plan de plată cu cardurile de credit în timp ce găseşti modalități de a aduce mai mulți bani lunar, în cont.

Parteneriatele joacă un rol major în bunăstarea ta acum. Poate că partenerul tău te încurajează să fii mai bun. Este posibil să cauți un partener și să primeşti ajutor și asistență în acest sens. Orice ai nevoie, este acolo pentru tine acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top