Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Taur. Planurile pe care le-ai lansat recent ar putea da roade. Concentrează-te asupra Casei drumurilor lungi și a aventurilor neașteptate, deoarece astrele te încurajează activ să abordezi noi oportunități.

Cu Saturn și Pluto acum retrograde, e drept, în acest sector, ai putea avea motive mai serioase pentru ca aspectele vieții tale să se schimbe. Ideile și convingerile tale se pot schimba în următoarele săptămâni și luni.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea să-ți dai seama că ți-ai aranjat viața în funcție de așteptările celorlalți și că nu ai făcut ceea ce de fapt ai fi vrut să faci. Acesta poate fi un moment în care să înțelegi care sunt opțiunile tale și care ale părinților sau toate aparțin deja trecutului.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Taur

Pe o notă mai săltăreță, Venus este în Casa banilor și poate transforma orice cumpărătură într-o adevărată plăcere, așa că nu trebuie decât să te bucuri de asta. În timpul weekend-ului, un prieten ar putea să-ți vorbească despre problemele lui, iar această spovedanie amicală te-ar putea ajuta și pe tine foarte mult. De asemenea, te poți bucura de un film sau de un concert alături de prietenii.

Sentimental te simți singur/ă? Este, de fapt, nemulțumirea ta față de starea relației pe care o ai și care afectează și alte persoane din viața ta, sau chiar oameni pe care i-ai întâlnit întâmplător. S-ar putea să nu înțelegi cât de multă negativitate proiectezi asupra celorlalți, așa că mai bine ai arunca o privire în oglindă și ai regla ce este necesar. Plasarea unui anunț online în care să spui că ești în căutarea partenerei/ului perfect poate părea extremă, însă este singura modalitate să atragi pe cineva și poate fi eficientă în cursul săptămânii.

Ai posibilitatea să oferi servicii excelente clienților și colegilor tăi, chiar dacă pot exista unele tulburări emoționale la locul de muncă. Unii se vor simți stresați. Concedierile și zvonurile despre reducerea de personal îi fac pe toții să se simtă cel puțin neliniștiți. Evită să te alături oricărei tendințe de a juca pe victima. Unele alianțe s-ar putea încheia brusc. Fă-ți liste pentru a fi sigur că nu ai uitat ceva important.

Accentul financiar va cădea pe relațiile cu ceilalți, în special cu cei cu care lucrezi sau ești asociat. Vei vedea că schimbările pe care le preconizați împreună sunt susținute și chiar profitabile acum. Energia creativă este atuul tău forte. Dacă adevărul poate fi pus la îndoială, vei găsi soluția ca să ieși la liman.

Vrei să combați și să elimini simptomele inflamatorii? Acestea sunt probabil induse de stres și ar putea fi inconfortabile când se manifestă. Poți încerca să le combați prin terapii complementare, cum ar fi acupunctura, aromoterapia sau homeopatia, dacă metodele convenționale nu funcționează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top