Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Săgetător. Concentrarea energiei astrale din Casa a 5-a, vivace în sectorul tău de agrement, spune că săptămâna viitoare te-ai putea bucura de oportunitatea de a ieși și de a te distra.

Singurul factor care ar putea fi o problemă este cheltuiala. Luni, 14 mai, ai putea să te simțiți vinovat că ai cheltuit prea mult. Dacă a fost o experiență unică, de ce să nu vă bucurați și voi? Marți, 15 mai, astrele te încurajează să îți ascultați instinctele. Ai putea să te întâlnești cu o oportunitate promițătoare dacă o vei face.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Ai putea fi un pic mai răzvrătit și hotărât să-ți faci singur de lucru la sfârșitul săptămânii. Cu Mercur conjunct cu Uranus în zona agrementului, aproape orice merge. Duminica, 13 mai poți căuta experiențe palpitante, dar riscante. Nu există nici un rău în a te bucura de tine, dar ar fi înțelept să le spui celor dragi că pleci, să știe unde te duci.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Săgetător

Ai nevoie de emoție. Ai nevoie de pasiune. Ai nevoie frecvent de o schimbare a peisajului și trebuie să fii provocat! Da, este un comandament înalt care merită.

Dacă persoana care te interesează în prezent nu poate vedea ce persoană unică ești, cred că este timpul să mergi mai departe. Nu trebuie să te rogi de nimeni ca să îți dea atenție! Gândește pozitiv pentru că cele mai bune experiențe legate de întâlniri le ai în weekend. Este în regulă să ai un moment bun, chiar dacă persoana nu este aleasa/ul.

Profesional s-ar putea să te confrunți cu un sentiment puternic de nedreptate pentru ceea ce pare să fie o decizie nedreaptă.

Nu lăsa asta să îți strice starea de spirit. Alții trebuie să fie organizați și să te sprijine. Unele lucruri care au fost întârziate vor începe în sfârșit să se miște.

Așteaptă-te la o comunicare mai bună cu clienții, superiorii și vânzătorii. Pe de altă parte, ai putea să te simți deosebit de împrăștiat. Discută cu cineva în care ai încredere dacă trebuie să alegi între două opțiuni la fel de atractive.

În general, ești destul de calm/ă, dar săptămâna asta te-ai putea surprinde chiar și pe tine. Universul deschide canalele de comunicare pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face următoarea mișcare. Nu fi surprins dacă ești puțin cam încurcat acum. Săptămâna viitoare te vei întoarce pe piesa financiară aleasă.

Deși ai o constituție puternică, îți plac alimentele dulci, bogate în proteine și grase care pot duce la tendința de a lua în greutate. Acum, unele probleme te pot determina să te răsfeți și mai mult. Recunoaște ceea ce faci și alege o alternativă cu mai puține predispoziții spre îngrășare, numai așa îți vei rezolva problemele. Exercițiile fizice și mișcarea sunt un mod minunat de a te simți bine cu tine însuți/însăți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top