Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Rac. Cu soarele în Casa a 11, sectorul tău social, poate fi un moment bun pentru a te bucura de sprijinul prietenilor.

Cu toate acestea, cu un accent deosebit pe Casa Relațiilor, se pare că asociațiile și prieteniile tale vor trece prin câteva schimbări majore acum, dar și în lunile următoare. Atât cu Saturn, cât și cu Pluto retrograde în această casă, ai putea vedea anumite legături într-o nouă lumină pe 13, 16 și 17 mai, ceea ce este un lucru bun.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Distingerea între cele care sunt bune pentru tine și cele care nu sunt, poate duce la o serie de decizii radicale. Nimic nu se va întâmpla însă peste noapte, totul se va face treptat. Prezența lui Venus în Casa a 12-a, cea mai spirituală casă aș spune, îți oferă șansa de a-ți îmbunătăți relația cu tine, de a face pace cu tine și de a-ți struni demonii interiori, ceea ce poate fi foarte important. Duminică este posibil să fi solicitat să te ocupi de un concurs de caritate sau un alt eveniment social, ceea ce ar trebui să fie foarte plăcut.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Rac

De ceva vreme, ești trist, posibil să nu meargă ceva în sectorul sentimental. Dacă este ceva în neregulă, nu încerca să ascunzi asta prietenilor tăi, sau cel puțin nu de cei mai apropiați.

Ei știu când te deranjează ceva, deci nu vor exista motive să nu renunțe la afla ce te frământă. Starea ta se îmbunătățește când afli că cineva te place, dar nu fi surprins dacă admiratorul tău secret nu este persoana pe care ai bănuit-o. Pregătește-te să ți se înmoaie picioarele!

Profesional și financiar, pe 15, 16 și 17 mai, așteaptă-te la o veste nesperat de bună. Poate fi un stimulent financiar sau o perspectivă mai bună asupra muncii. Vei vedea progrese în ceea ce privește obiectivele pe termen lung. Pe 13 și pe 14 mai evită orice dorință de a întrerupe rutina.

Este un moment deosebit de favorabil pentru cercetare și chestiuni financiare. Studiul necesită o atenție deosebită. Finalizează tot ce poți. Universul te susține în probleme juridice și planificarea de evenimente sociale care atrag clienții sau sporesc moralul angajaților, pe 14 și 17 mai.

Te gândești la modalități de a aduce mai mulți bani săptămânal în portofel, astfel încât să te poți bucura de un stil de viață mai confortabil.

Nu este un plan rău, să iei toate lucrurile în considerare. Provocarea stă în felul cum vei echilibra dorința de a te distra cu familia și cu iubita/ul cu necesitatea de a pune la lucru propria creativitate. Impulsul tău de a scrie, de a compune, de a asculta muzică, de a picta sau de a construi pregătește recompense emoționale și financiare.

În general, natura ta optimistă înseamnă că nu ești genul de persoană care să își facă griji legat de orice durere. Per ansamblu, abordarea atentă a stării de sănătate înseamnă ca ești unul dintre semnele cele mai sănătoase, din moment ce îți place să exersezi și să te bucuri de echilibrul dobândit. Ține-o tot așa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top