Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Leu. Ai prefera să faci o călătorie și să te bucuri de viață sau să te confrunți cu lucruri mai grave pe care să le remediezi în stilul tău?

Aceasta ar putea fi alegerea pe care o ai de făcut luni, 14 mai, când Mercur se îndreaptă spre creativul Uranus, în Casa carierei. Este foarte probabil să nu ai timp să te simți ca și el, dar ai putea face ceva de genul să îți planifici anumite lucruri și să te bucuri mai târziu de această săptămână.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Marți, 15 mai creativitatea pare să se dezmorțește pe măsură ce Soarele se opune lui Jupiter. Un compliment de la cineva din familie sau o încurajare sinceră te poate ajuta să faci un pas înainte pe calea visurilor tale. Vineri, 18 mai, poate fi o altă zi importantă.

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Leu

S-ar putea să ți se ofere o oportunitate care implică mai multă muncă și dacă instinctul îți spune să te lași dus de val, ia-o ca pe o certitudine. În cele din urmă, cel mai bun mod de a gestiona sfârșitul de săptămână este acela de a te bucura de o excursie inedită și cu cât este mai interesantă, cu atât mai bine!

Raționalizezi sentimentele? Este ușor să te gândești la un milion de motive logice de ce nu trebuie să fii cu o anumită persoană, dar inima este cea care decide. Scoate logica o bună perioadă de timp din joc, suficient cât să vezi posibilitățile care duc la sfârșitul poveștii înainte de a începe.

Găsirea unui argument care să te oprească nu înseamnă să te distrezi mai târziu, ci doar că vei simți nevoia de a te opri. Să vorbești despre politică nu cred că este cea mai bună idee!

Ai putea fi foarte ocupat săptămâna aceasta. Curiozitatea și dorința de diversificare de pe 14 și 15 mai, sunt puternice. Profită la maximum de orice oportunitate pentru a-ți extinde baza de date a clienților. Un fel de energie interioară ciudată, poate inspira situații extrem de plăcute.

17, 18 și 19 mai sunt un moment excelent pentru team building și rezolvarea problemelor profesionale. Împrumuturile care susțin extinderea afacerilor sunt favorizate. Emoțiile se pot desfășura în spatele scenei. Ar fi înțelept să ignori bârfa de la birou.

Din nefericire, săptămâna aceasta îi minți pe cei mai apropiați prieteni, mentori, colegi, parteneri de afaceri sau partener de viață, legat de partea financiară și de sprijin. Poate, la fel de simplu să ai o idee de afaceri care să-ți vină în cap dis de dimineață, să sari micul dejun sau sfaturile cu privire la un nou plan de afaceri complicat, că tu deja ai și pus-o în practică. În orice caz, ai noroc și ești foarte creativ. Important este că acum nu ești singur în ceea ce faci. Toți ochii sunt pe tine și unii chiar se roagă pentru succesul tău.

Dacă trebuie să pierzi în greutate, poți fi suficient de disciplinat pentru a face acest lucru. Poți constata că dieta încercată pe care ai folosit-o de când te știi și-a pierdut forța. Indiferent cât de mult vrei să scapi de kilogramele în plus, nu îți iese, așa că este timpul să o schimbi, mai precis să mergi la un nutriționist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top