Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Gemeni. Venus prin Casa 1, casa personalității, ar putea stimula dorința de a-ți face noi prieteni. Ai putea să fii mai dispus spre mici compromisuri și să cauți soluții care să fie un câștig pentru toți cei implicați.

O altă parte a acestei situații poate fi dorința ta de a-ți schimba imaginea, probabil prin vestimentație, printr-un nou look sau chiar printr-un tatuaj care să aibă o semnificație profundă pentru tine. Această dorință de schimbare ar putea fi legată de o transformare mai profundă care se desfășoară în interiorul tău.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Gemeni

Atât Saturn, cât și Pluto sunt retrograde în Casa a 8-a, casă intimității și a psihicului, ar putea fi un indicator de ce ești gata să renunți la tot ce nu îți mai servește, asemenea șarpelui care năpârlește periodic. De fapt, următorii ani pot fi un moment de reînnoire și de renaștere personală. Acest weekend, meditația sau yoga împreună cu prietenii te poate ajuta să te simți mai liniștit.

Nu înseamnă că ești încăpățânat când cineva îți provoacă opiniile sau convingerile, tot ce trebuie să faci este să fii consecvent. Din fericire pentru ei, le consideri subiecte prea personale pentru a le supune unor dezbateri deschise. Încercarea ta de a readuce în prezent ceva din trecut ar putea să nu iasă așa cum ți-ai propus în week-end, dar simți că este justificat ceea ce se petrece. Este evident că ai învățat ceva din propriile greșelile.

Profesional este un moment prielnic pentru a face lucrurile să meargă cum vrei și pentru a avansa. Multe situații în care te-ai confruntat cu întârzieri sau dezamăgiri vor beneficia în cele din urmă de progres.

Cred că este un moment norocos pentru a aplica pentru un post în domeniul sănătății, al serviciilor sau al meseriilor calificate. Pentru unii, este posibil să reapară vechile resentimente. Colegii și colaboratorii se pot simți inutili și îndepărtați, deși ei își văd de treaba lor. Orice lipsă de oportunități poate părea deosebit de dăunătoare. Fii răbdător și zâmbește!

A trecut ceva timp de când ai simțit că ai fost plătit pentru ceea ce ai făcut, însă această dispoziție s-ar putea schimba curând. Ești foarte apreciat la locul de muncă, datorită talentelor și abilităților pe care le folosești la maximum. Alții văd doar ceea ce vor să vadă, ca și cum ai fi un ecran de proiecție cu dimensiuni cosmice. Așa că ai toată puterea de a cere mai mulți bani sau de a cere o eventuala promovare.

Când vine vorba de probleme de sănătate, ai tendința de a avea fie o abordare totală, fie nu te interesează. În acest caz, lucrurile lucrează în favoarea ta sau împotrivă. Nu există aspecte neutre în ceea ce vrei.

Nici nu vei accepta nimic din ce nu ți se cuvine. Înainte de a te angaja în ceva vrei o explicație detaliată, vrei să știi motivația din spatele lucrurilor și gradul de succes pe care îl poți avea deoarece odată ce te-ai angajat, dai totul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top