Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Fecioară. Începutul săptămânii poate face să te confrunți cu o serie de evenimente care îți distrag atenția de la lucrurile importante.

Vezi ce faci pe 14 și 15 mai cu Venus, care datorită pătratului cu Neptun, pare să îți arunce un văl peste ochi și peste gândire, îți este greu să te concentrezi asupra unei sarcini anume dacă cineva încearcă să îți distragă atenția, iar dacă lucrarea este importantă, posibil să fii dur cu această persoană.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Fecioară

Marți, 15 mai, Soarele face o opoziție la jovialul Jupiter, ceea ce ar trebui să facă ziua destul de bună pentru ceea ce îți propui. Unele sfaturi sau o posibilă oportunitate ar putea stimula spiritul tău de competitivitate considerabil.

Mercur este într-un aspect stresant cu Marte încă de la sfârșitul săptămânii trecute, ceea ce ar putea însemna că e greu să te vezi cu cineva față în față. Și implicarea lui Uranus în această poveste care te-ar putea face să te simți independent și să nu accepți să faci nici cel mai mic compromis, chiar dacă asta este în interesul tău.

Dacă acest lucru înseamnă să suporți un prieten care, chipurile te susține, reconsideră-ți poziția dacă vrei să-ți fie bine.

Te-ai săturat de rutina întâlnirilor? Păi, dacă îți iubești confortul creat, dar continui să rămâi prizonierul rutinei, normal că nu îți permite să îți trăiești viața cum ai vrea. Fă pași mici către schimbare și înainte de a-ți da seama ce se întâmplă, vei fi pe drumul către ceva nou. Vei avea un sfârșit de săptămână: 17, 18 și 19 mai fără probleme dacă bineînțeles, te gândești și la cealaltă persoană. Stabiliți împreună programul nu o/îl pune în fața faptului împlinit.

Profesional, perioada poate aduce emoții conflictuale, chiar dacă vin tot felul de vești bune. S-ar putea să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar să te agăți de succesele trecute nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră.

Sunt favorizați cei care activează în domeniul marketingului. Gândește-te și ia-ți niște angajamente pentru tine însăți/însuți. Nu îți fie frică să renunți la o situație care nu mai lucrează pentru tine. Este posibil un nou început dacă ești dispus să explorezi noi opțiuni.

Sectorul familiei se află sub control. Deși energia de aici este destul de favorabilă și blândă, poate vrei să analizezi cât de mult cheltuiești în casa în fiecare lună.

Dacă acest lucru are nevoie de o ajustare, este timpul să o faci acum și nu atunci când ai pistolul la tâmplă. Ai în față o situație foarte bună dacă ești suficient de răbdător pentru a permite acest lucru.

S-ar putea să devii extrem de stresat cu toată această cascadă de probleme pe cap. În astfel de momente, dieta ar putea să-ți facă rău. Dacă îți este greu să mănânci trei mese pe zi, încercă să mănânci mai puțin luând mai multe mese mici, care fac digestia mult mai ușoară. De asemenea, te poți relaxa prin practici cum ar fi yoga, meditația, tai chi, oricare dintre acestea îți va liniști mintea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top