Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Berbec. Indiferent de ce s-a petrecut săptămâna trecută, pare să fie în mare măsură rezolvat în această săptămână. Accentul general al temei natale este destul de normal cu o tendință de împământare, ceea ce aduce o doză puternică de ambiție.

Având un Jupiter aflat în continuare în conexiune cu puternicul Pluto, poți continua să urmărești o idee sau un proiect care promite rezultate extraordinare pe termen lung. Jupiter aduce entuziasm și emoții intense, în timp ce disciplinatul Capricorn te încurajează să fii practic și determinat.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Berbec

Atât Saturn, cât și Pluto, care revin în Casa carierei în zilele, săptămânile și lunile următoare, te vor face să te gândești profund la situația actuală și să te întrebi dacă este timpul pentru o schimbare. Cu o notă superfluă, Venus în Casa comunicării poate să te susțină în evenimentele sociale la care vei participa și să-ți facă fiecare zi veselă și optimistă. Așa că este momentul să faci noi conexiuni sau pentru a-ți face publicitate bunurilor și serviciilor pe care le oferi.

Te-ai întrebat vreodată serios de ce s-a încheiat ultima ta relație? A fost de vină o altă persoană sau relația s-a consumat prea devreme? Înțelegerea trecutului este cheia pentru a fi fericit în viitor. Acordă-ți puțin timp în această săptămână pentru a vorbi despre sentimentele tale într-un jurnal sau pentru a discuta cu cel mai bun prieten despre ce crezi că sunt punctele forte ale unei relații. Cu cât înțelegi mai devreme anumite lucruri, cu atât vei fi un partener mai bun pentru altcineva.

Independența ta naturală te poate confrunta săptămâna aceasta cu o problemă mai veche. Cineva cu care te-ai înfruntat în trecut poate să-ți reamintească ca ai o problemă. Un sfat înțelept ar fi să faci ceea ce trebuie făcut fără prea mult tam-tam. Evită stresul inutil încercând să dovedești că ai dreptate! Lucrurile se vor lămuri curând.

Este cea mai bună perioadă pentru contractele și interviurile de angajare. Dacă ai propria ta afacere, vei găsi clienți noi sau vei avea un răspuns pozitiv la tot ce faci.

Saptamana aceasta s-ar putea sa încerci să găsești o modalitate de a găsi suma de bani de care ai nevoie și imediat să îi investești. Mintea ta face ore suplimentare pentru a te elibera de orice obligații financiare pe care le ai, iar Universul te ajută să faci acest lucru.

Asigură-te că ai verificat de două ori cifrele înainte de a plăti.

Orice problemă de sănătate pe care o ai se poate datora relațiilor dăunătoare care provoacă dificultăți în viața ta. Trebuie să adopți obiceiuri care să te mențină în vârf, indiferent ce se întâmplă în jurul tău. Cu cât ești mai pregătit, cu atât te simți mai puțin vulnerabil în situații compromițătoare.

Mănâncă bine, dormi suficient, exersează și păstrează o perspectivă psihologică sănătoasă asupra lucrurilor – acestea te vor face să te simți excelent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top