Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Balanță. S-ar putea să existe momente în această săptămână când îți va fi greu să fi de acord cu un membru al familiei cu privire la o problemă-cheie.

Nu lăsa lucrurile să ajungă până aici. Folosindu-ți tactul și diplomația naturală, ai putea transforma situația dintr-una dificlă într-una mai bună. Soarele în opoziție cu Jupiter marți, 15 mai, îți poate aduce o zi bună și optimistă.

Posibil să primești un cadou neașteptat sau o sumă mică de bani, care cu siguranță îți va lumina ziua. Cea mai bună zi pentru rezolvarea problemelor de familie poate fi vineri, 18 mai, când o discuție lămuritoare ar putea aduce o decizie fermă. Ar trebui să te simți mai bine odată rezolvată problema.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL AL MINERVEI PENTRU ZODIA TA. Alege zodia pentru a citi horoscopul săptămânal: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Balanță

Prietenii sau partenerii ar putea face ceva care nu îți place, duminică, 13 mai, probabil anulând un eveniment în ultimul moment. Dacă este așa, folosește ocazia pentru a face ceva cu adevărat plăcut. Te va face să te simți mult mai bine.

Sentimental simți că lucrurile stagnează? Te-ai oprit din căutarea celor mai bune lucruri sau ți-ai pierdut timpul când ai răspuns la invitația cuiva? Atâta timp cât mai există speranță, nimic nu este pierdut. Ești prins într-o capcană din care nici măcar nu te mai lupți să scapi și într-o zi cineva va vedea asta.

Cumpără-ți ceva nou ca să te simți mai bine în weekend. Nu este nevoie să cheltuiești mai mulți bani pe ceva înainte să te simți bine din nou.

Profesional pregătește-te de distracție. Energia astrală sprijină în prezent contractele și acordurile juridice. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă vrei să călătorești sau să studiezi pentru a-ți consolida cariera, acum este momentul să îți faci un plan adevărat.

Fii dispus să lucrezi din spatele scenei. Eforturile tale vor fi recunoscute mai târziu. Mulți se vor simți mai puternici și mai optimiști în timp ce lucrurile avansează.

Sectorul bancar iese în evidență săptămâna aceasta. Aici intră în discuție modul în care vezi rolul banilor în viața ta, la fel ca înțelepciunea celor mai recente planuri de investiție pentru a-ți înmulți banii. Este un moment pentru a pune la îndoială orice – chiar și ceea ce ai decis că este minunat, cu câteva luni în urmă. Încurajarea astrelor se referă la puterea ta de câștig, în timp ce atacurile oricăror știri negative sunt atenuate. Înseamnă că esti pe drumul cel bun.

Viața a fost o serie de provocări până nu demult și se pare că va mai continua pentru o vreme. Relațiile personale sunt principala sursă de stres. Poți să îți faci un abonament la un club de sănătate sau să te înscrii pe un forum de sănătate online pentru a obține sprijinul de care ai nevoie ca să rămâi în formă și să-ți fie bine. Ai nevoie de opinia unor oameni noi pentru a veni cu idei proaspete. Asigură-te că dai șanse acestei opțiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top