Connect with us

Revistateo.ro

Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Fecioară. Iată nişte nativi cu adevărat feiciţi! Deschiderea spre spiritualitate este remarcabilă pentru ei în această perioadă.

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu o stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte.

Vor fi ocupaţi cu activități de caritate și umanitare pentru a-i ajuta pe cei cu probleme. Iar retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Pe de o parte sensibilitatea, pe de alta amplificarea sentimentului de credinţă, câştigul spiritual este datorat maestrului psiholog Pluto, în tranzit prin casa familiei.

Posibile conştientizări ale unor probleme care îi chinuie de ani de zile, boli de care suferă ca urmare a traumelor din copilărie sau din adolescenţă, cert este că nativii Fecioară se vor lupta cu demonii interiori. Pe unii îi vor domina, pe alţii vor trebui să înveţe să îi accepte, iar pe alţii nici măcar nu îi ştiu. Zilele de 12, 13, 15 decembrie sunt grăitoare în acest sens.

Relaţional lucrurile sunt excelente, mă gândesc de câtă diplomaţie au nevoie unii dintre parteneri pentru a face cuplul să depăşească momentele de criză, şi Fecioarele sunt maestre în aşa ceva. Totuşi, iubirea le va aduce multe momente interesante. Unele Fecioare îşi vor reevalua radical viaţa.

Alte Fecioare, mă refer la cele singure acum, vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou. Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare, mai ales dacă simt o nevoie reală pentru asta. Singură problemă cred că va fi să găsească ceea ce îşi doresc.

Vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru acest lucru, dar nimeni nu le-a spus că va fi un drum ușor. Mai mult, cu cât drumul este mai dificil, cu atât îi va ambiţiona să îşi dorească mai mult altceva. Felul lor de a fi, adaptabilitatea și capacitatea de a ieși chiar și din cele mai dificile situații, i-ar putea duce direct la prinţesa sau prințul din turn.

Se nasc cupluri tinere pe cale oficială, care îşi trăiesc cel mai frumos moment din viaţă la intensitate maximă. Alţii se decid să se căsătorească şi încep să alerge pe la localuri ca să poată apoi stabili data cununiei.

Zile benefice din acest punct de vedere: 15 şi 16 decembrie. Tinerii pot simţi cum le-o ia inima la galop pentru prima oară. Să trăiască aceste clipe care pentru ei seamănă cu un miraj, aşa cum ar bea apă, sentimentul este înălţător şi copleşitor, în acelaşi timp.

Profesional le merge excelent, chiar vor fi provocaţi să participe la un concurs pentru o funcţie sau vor primi oferte de muncă mult mai generoase, aşa că să profite de orice moment pentru a excela pe linie profesională.

Celor care caută un loc de muncă le va fi destul de greu să găsească unul, asta nu înseamnă că musai tebuie să devină posaci sau intoleranţi, nu, ci doar să aibă răbdare.

Dacă lucrează pentru ei, fac un efort să acționeze cu prudență. Pentru cei care angajaţi, va fi un moment excelent să îşi asume riscuri pentru a promova. Bine, asta nu înseamnă că trebuie să se arunce cu capul înainte ca să vadă cât este de adâncă apa, dar vor fi într-o poziție incomparabil mai favorabilă decât oricine altcineva.

Dacă vor, pot să-şi deschidă propria afacere, însă nu singuri, ci prin asociere cu cineva. Zile bune: 12, 13 şi 15 decembrie.
Posibile probleme de sănătate care vor necesita cheltieli.

Oportunitatea de a-şi analiza cariera va duce la schimbări majore în strategia financiară. Banii vor trebui cheltuiţi pe nevoile familiare. Fecioarele vor trebui să-şi lucreze puţin imaginea personală pentru a avea mai mult succes financiar, deci îşi vor schimba nu doar garderoba, ci şi bijuteriile.

Ca sănătate, luna această nu cred că vor fi probleme serioase, dar vor cheltui pentru lucruri mărunte, dar sâcâitoare, gen furuncul, unghie încarnată, dermatită. Nu ţin dietă, dar vor fi cu ochii pe cântar şi vor mânca la gramaj, ceea ce nu este rău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top