Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 8 aprilie 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Pești. Aceşti nativi îşi vor concetra atenţia, în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au.

Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii! Alţii vor evada iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Espectativa nu cred că este o condiţie care să îi ajute acum.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Doresc multe lucruri, dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza sau poate nu le vor realiza niciodată. Cei care sunt la drumuri lungi, în concedii sau deplasări de serviciu pot fi implicaţi în incidente auto neplăcute cu iz de dosar penal, deci să nu cumva să urce la volan, mai ales dacă au şi consumat niscai băuturi alcoolice.

Aşa că pe cei cărora le place să dea la peşte, îi sfătuiesc săptămâna aceasta, să îşi ia câteva zile libere, şi să se refugieze pe malul unui lac sau în locurile lor preferate şi să se reculeagă acolo.​

Afectivitatea lor exacerbată, emoţiile pe care le trăiesc acut îi fac în această săptămână colegi de muncă greu de suportat, chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles.

Acolo unde unul din parteneri este un nativ Peşti, pot apărea disensiuni provenite din încăpăţânarea şi capriciile acestuia din urmă care nu vrea să cedeze deşi de multe ori nu are dreptate, dar consideră că el trebuie să aibă ultimul cuvânt, mai ales dacă este bărbat.

Atenţie la zilele de 1 şi 4 aprilie. Nu le daţi apă la moară că nu o mai scoateţi la capăt cu ei. Dacă însă sunt artişti, indiferent de domeniu, purtaţi-vă cu delicateţe. Din păcate unele cupluri îşi pot spune adio acum, de pe poziţii greu de conciliat, cu vorbe grele şi obidă, cu reproşuri care nu îşi au locul şi chiar cu accese de violenţă şi ameninţări.

Această ipostază vine să confirme latura demonică a Peştilor, o ipostază desprinsă parcă din scrierile lui Poe, dar care are semnificaţia purjării, a descărcării lăuntrice pentru că orice ar fi făcut, relaţia nu ar fi putut merge mai departe. Repet, este una din acele ipostaze karmice care vine să încheie un ciclu, ca să se poată deschide un altul, la un alt nivel. Zile grele: 2, 4, 5 şi 6 aprilie.

În ce priveşte profesia, aş spune ca săptămâna aceasta pot accepta un loc de muncă în străinătate dar, insist, cum am mai făcut-o şi acum câteva săptămâni, să nu înceapă nici un proiect şi să nu îşi asume nicio responsabilitate, în special dacă lucrează în domenii ca media, sănătate, publicitate sau vânzări deoarece stau destul de prost capitolul resurse interioare, chiar dacă din punct de vedere a creativităţii sunt susţinuţi.

În continuare cei care lucrează în domeniul financiar bancar să fie atenţi la actele şi documentele cu care lucrează. Zile încă periculoase: 3 şi 4 aprilie, deoarece au încărcătura iluziei, dar şi a fricii că nu se descurcă, dacă şeful spune altceva, dacă proiectul nu se aprobă, dacă nu mă voi descurca, cu toate că nu li se poate reproşa nimic rău profesional, sunt măcinaţi de îndoieli şi tăvăliţi de Luna Neagră prin cele mai controversate stări.

Ca şi Vărsătorii, nu ştiu să discocieze planul profesional de cel personal şi toate problemele de acasă vin şi se descarcă pe singurul palier al sufletului, găsit liber şi care este locul de muncă

Din păcate nici financiar nu stau prea bine, başca o serie de cheltuieli pe care trebuie să le facă că nu se poate altfel – o conductă spartă care i-a inundat pe vecini, un copac cazut peste maşină, geamurile sparte de furtună, o reţetă medicală costisitoare ş.a. Cam toată săptămâna stă sub semnul pagubei.

Ar putea să îi sperie palpitaţiile, nu au nicio legătură cu inima, ci cu oboseala, aminteam mai înainte de epuizarea fizică, aşa că le sugerez odihnă cât mai multă şi relaxare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top