Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Gemeni. Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva stabilității locului de muncă, comunicarea mai ales dacă este vorba despre femei, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta. De asemenea, atenţie la ce spun.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Luna neagră atinge sectorul comunicării, deci una vor spune, alta se va înţelege, ca să nu spun că vor fi prinşi cu mâţa în sac, adică cu minciuna. Versatili cum sunt însă, vor şti să iasă din încurcătură, însă cumva derutaţi că tocmai lor li s-a putut întâmpla aşa ceva.

Eu le spun că se întâmplă şi la case mai mari! Aş vorbi chiar de o recepţie mutuală cu Venus în tranzit prin semnul lor şi atunci lucrurile s-ar lega de ideea multă alergătură pentru un ban în plus.

Într-o altă ordine de idei le sugerez să se bucure de zilele acestea, pentru că undeva către sfârşitul lunii vor resimţi din nou influxurile crucii cardinale, de astă dată combinate cu cele ale unei cruci fixe şi eu cred că atunci vor fi probleme.

Afectiv şi relaţional se iscă unele furtuni în paradis. Ca şi nativii Tauri, tot cei tineri sunt cei care au probleme, dar ei le au cu cei din familie, o inadecvare a dorinţelor, cheltuieli care pentru cei din familie nu au justificare îi pot aduce pe picior de război cu prărinţii sau cu partenerul de viaţă.

Restanţe sentimentale, greşeli de comunicare, superficialitatea, toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare. Nu sunt partenerii ideali prin excelenţă, dar ştiu să se facă iubiţi şi să iubească nu trebuie decât li se ofere motivaţia şi se vor implica cu toată fiinţa.

Cred însă că ce li se va întâmpla săptămâna aceasta ţine de destin, iar motivul care va duce la ruperea unei relaţii sau la separare va fi legat de bani.

Zile critice: 1, 2, 3 şi 4 aprilie. Alţi Gemeni par să nu-şi mai găsească inspiraţia în sânul familiei şi nici a relaţiei şi vor căuta să compensezez aceste nevoi prin ieşiri până la ore târzii din noapte cu prietenii şi de aici discuţiile de acasă. Zile ameninţătoare pentru ruperea relaţiilor 1, dar mai ales 4 aprilie.

Profesional destul de multă instabilitate, probleme cu colegii mai vârstnici, noroc că au stabilitate ideatică ceea ce pentru un nativ Gemeni spune mult, dacă ne gândim că de regulă dacă nu sunt motivaţi pentru ceea ce fac se reorientează repede.

Chiar dacă creativitatea ameninţa să dea semne de neinspiraţie, să lase intuiţia să vorbească pentru că oricum sunt pe drumul cel bun. Deocamdată ceea ce au propus şi au făcut se dovedeşte a fi fiabil, aşa că pot demara şi alte proiecte pe care le au în suflet, sub rezerva să-şi dozeze atât energia cât şi suflul pentru a le duce la cap.

Vor veni zile şi mai bune, habar nu au cât sunt de aproape. Zile faste: 1, 3 şi 4 aprilie. Totuşi, pe 1 aprilie femeile să fie atente cum vorbesc cu colegii mai în vârstă.

Financiar, le sugerez să fie atenţi la cheltuieli şi la chilipiruri, pentru că s-a aprins beculeţul roşu pe conturi, semn că au cheltuit mai mult decât trebuia sau că a venit momentul restituirii unor datorii, iar plata acestora nu poate fi amânatâ.

Să plătească pentru a dormi liniştiţi, altfel nopţile le vor fi strepezite de întrebarea: de unde să fac rost de bani!? Grijă la zilele de 5, 6, 7 aprilie.

Doamnelor atenţie la răceli, la cistite în special, iar voi domnilor la odihnă, pentru că stresul vă poate da bătăi de cap la propriu, nu la figurat, iar ficatul dă semne de răzvrătire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top