Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 1 - 7 aprilie 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 1 – 7 aprilie 2018 Balanță. Deşi aceşti nativi se mai relaxează, starea de tensiune nu dispare în totalitate.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Axa socială şi partenerială rămâne în cotinuare viciată, încă nu este momentul să ia decizii importante legate de aceasta. Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Încearcă să recupereze timpul pierdut.

Din fericire, nu a fost un timp pierdut, ci este vorba despre lecţii de viaţă pe care au trebuit să şi le însuşească pentru a putea merge mai departe. Capitolul comunicare rămâne un domeniu la care mai au de lucrat, în sensul că este posibil încă să nu realizeze că lucrul cel mai cinstit este de a spune oamenilor ce gândeşti, nu doar să te detaşezi de eveniment şi să îl analizezi.

Pe de altă parte, cred că au nevoie de ceva mai multă încredere în ei, dar şi în ceea ce fac. Posibilă câştigarea unor litigii, chiar nesperat aş spune sau dacă lucrează în domeniu, vor fi actorii principali într-o serie de procese pe care le vor administra nu doar cu echilibru, ci şi cu o formidabilă intuiţie a momentului şi cu o cunoaştere excelentă a ceea ce înseamnă procedurile juridice.

Totuşi, relaţional încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi spuneam, încă de săptămâna trecută, că, afectiv, lucrurile încep să revină la normal, poate şi pentru că au unele satisfacţii vis-a-vis de revoltele celor dragi, care s-au dovedit o luptă cu morile de vânt exact cum intuiau şi cum i-au avertizat.

Am mai spus şi asta, acum însă vor fi alături de ei şi vor încerca să le susţină moralul. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice unde s-a greşit, în zilele de 2 şi 3 aprilie, pentru ca pe 4 aprilie, să îşi permită să lase deoparte neplăcerile şi să simtă că se relaxează.

Se simt bine în mijlocul familiei, fac planuri de vacanţă şi chiar ar putea să plece câteva zile. Se recimentează legăturile de sânge, se regăseşte acel farmec al întâlnirilor în doi, ceea ce pentru o Balanţă dă nota de echilibru interior de care are nevoie.

Ieşiri în doi, cine le lumina lumânărilor, toate vin să completeze un gol sufletesc pe care l-au simţit aceşti nativi în ultimii doi ani. Zile excelente: 5, 6 și 7 aprilie. Tot acum, este timpul propice pentru un copil, dar şi pentru a decide că este momentul să-şi găsească un cuibuşor numai al lor. De asemenea, Balanţele care îşi întemeiază acum un cămin sunt foarte bine susţinute.

Nici profesional nu merg prost, mai mult, susţin mai de grabă că în zilele de 2 şi 3 aprilie se pune problema de morală, de deontologie profesională care pentru nativii Balanţă este un factor de echilibru interior.

De ce? pentru că lor nu le plac dezechilibrele, indiferent de ce natură ar fi ele, şi atunci normal că se închid în ei, tac, analizează, iar dacă sunt întrebaţi, spun exact ceea ce gândesc, fapt care pe alţii îi deranjează. Sunt supuşi unui tir de solicitări în ceea ce priveşte capacitatea lor de sinteză şi mentalul lor analitic.

Este posibilă o ofertă nouă de muncă, cei care nu au un loc de muncă să găsească unul, ba chiar aş spune că Balanţele care doresc să pornească pe cont propriu acum este un moment excelent să înceapă propspecţiunile, să vadă ce alternative găsesc, spre ce doresc să se îndrepte. Totuşi, le sugerez să analizeze foarte atent ce doresc să facă.

Financiar sunt în grafic, nu cheltuiesc mai mult decât este necesar şi doar pentru problemele stringente.

Un punct delicat pentru femei rămâne sănătatea, deci dacă sunt sau urmează să plece într-o delegaţie, în ţară sau în străinătate, să-şi ia o mică trusă de prim ajutor, să fie atente pe unde se sprijină, braţele şi mâinile sunt cele mai predispuse spre răniri, pe de altă parte mare grijă la răceli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top