Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 1 - 7 februarie 2016

Stiri

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 1 – 7 februarie 2016

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o analiză pentru săptămâna care stă să înceapă, în emisiunea Adevăruri Ascunse, realizată de Dana Grecu, la Antena 3.

Horoscop Mihai Voropchievici Iată ce urmează pentru zodii:

E o săptămână care face tranziția până la anul Maimuței de Foc. Este o perioadă de tranziție. Nu vor exista forțe beligerante, decât acele zodii de foc, care pot veni să conteste că nu primesc suficient de multă dragoste. Urmează scăderi de prețuri, reduceri, dar atenție, nu la mâncare, nu la alimente.

CITESTE AICI: HOROSCOP URANIA 2016

CITESTE AICI: Horoscop Mariana Cojocaru 2016

Horoscop Mihai Voropchievici Berbec, Leu și Săgetător – ceva mai tumultoși, mai excesivi, mai critici. Ei trebuie să iasă din această stare și să își invite familia, partenerul, să iasă la reuniuni, la înțelegeri, tot ce înseamnă socializare e foarte bine.

CITESTE AICI: Cristina Demetrescu spune cum ne ajuta sau ne incurca alinierea planetelor

Pentru zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn sunt ceva mai liniștite, dar trebuie să manifeste ceva mai multă dragoste, ceva mai multă diplomație, pentru că dacă se va lăsa cu certuri, peste două săptămâni vor fi trași de urechi. Deci o săptămână bună pentru cheltuieli, cu moderație.

ITI RECOMAND: HOROSCOP SAPTAMANAL COMPLET 1-7 februarie 2016

Horoscop Mihai Voropchievici Zodiile de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, o săptămână foarte bună ei, sunt curați, curtează, încep să epateze, încep declarațiile de dragoste, posibilități de relaționare, angajamente noi, pot primi niște oferte de servici, oferte foarte bune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top