Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Stiri

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016

Horoscop saptamanal pentru 8-14 februarie 2016. Vezi cum te influenteaza astrele. Un pont: JUPITER va avea o mare influenta asupra ta!

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Berbec

Chiar daca inceputul saptamanii vine cu un aer de melancolie, de miercuri vei intra din nou in forma obisnuita si iti vei indrepta gandurile spre ceva mai pozitiv. Din fericire, Jupiter aflat in zodia Fecioara te ajuta sa fii mai cumpatat si mai calculat. Da la o parte orice gand negativ si bucura-te si de influenta Lunii noi de luni, care te ajuta sa iti faci planuri de viitor si sa incepi noi proiecte.

Luna noua este amplasata in casa prieteniilor si te ajuta sa ai o viata sociala mai activa in zilele urmatoare. „Profita” de ajutorul pe care ti-l ofera cei din jurul tau!

Citeste horoscopul 8-14 februarie 2016 pentru toate zodiile ca sa vezi ce influenta au Luna Noua si Jupiter asupra tuturor zodiilor. Vezi mai jos horoscopul saptamanal complet!

Citeste pe HUFF.ro ce CALITATI si DEFECTE ai in functie de zodie!

Citeste si: Top 4 zodii pe care le vrei langa tine in februarie

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Taur

Esti mai stresat ca niciodata si devii irascibil foarte repede, aparent fara motiv. Nu alege cea mai usoara varianta si nu te refugia la tine acasa, invelit in patura, uitandu-te la televizor. Socializeaza, spune-ti problemele, incearca sa gaseste metode de relaxare care sa te ajute sa scapi de tensiune. Jupiter aflat in zodia Fecioara, intr-un trigon cu Mercur, aflat in Capricorn, te ajuta sa te fii foarte deschis.

Luna noua care se va forma luni te ajuta in casa carierei si in casa prietenilor, conjunctie favorabila pentru planuri de viitor. Este cu atat mai favorabila cu cat ai un proiect comun cu prietenii tai sau lucrezi alaturi de oameni pe care ii simpatizezi, caci se preconizeaza relatii foarte bune la locul de munca, in special spre finalul saptamanii.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Gemeni

Luna noua te face sa te orientezi mai mult spre filosofie si introspectie si iti vei dori sa gasesti radacinile pentru unele probleme mai vechi. Luna noua se leaga si de sectorul studiilor si a invataturii si influenta planetei Jupiter te face sa te inscrii la un curs sau macar sa iti cumperi cateva carti ca sa aprofundezi anumite cunostinte.

Te vei orienta in aceasta saptamana si spre unii membri ai familiei pe care simti ca i-ai neglijat. Vei incerca sa te apropii de ei si vei reusi acest lucru datorita farmecului de care dai dovada in aceasta saptamana.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Rac

Astrele te ajuta sa ai noroc la bani in aceasta perioada, asa ca este bine sa te concentrezi in acest scop. Daca iti iese in cale o oportunitate de afacere sau cantaresti de mai multa vreme posibilitatea de a face o investitie, acum este momentul.

Luna noua te face sa fii mai sensibil si mai orientat spre emotiile tale. Planeta Jupiter, aflata in trigon cu Mercur, te face sa fii mai rasfatat si alintat ca niciodata.  Indiferent daca te incearca stari placute sau nu, incearca sa ramai ferm pe deciziile si pe opiniile tale. Mizeaza pe spontaneitate in relatiile cu ceilalti si nu te pregati prea mult daca urmeaza o intalnire sau o petrecere. Lasa-te purtat de val, caci viata iti pregateste surprize.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Leu

Luna noua de luni iti va influenta foarte tare relatia de cuplu si va aduce schimbari. Acestea nu par a fi de bun augur ci, din contra, vei simti ca cel drag se indeparteaza de tine si devine mai rece. Nu te lasa influentata de acest comportament si adu-i aminte de momentele frumoase prin mici gesturi. Totul se va rezolva, daca veti comunica!

In aceasta saptamana mai este vorba si despre parteneriate si colaborari. Este posibil sa resimti ceva schimbari la locul de munca, sa formezi noi aliante si sa iti schimbi putin opiniile despre cei cu care lucrezi. Vei simti si tu influenta lui Jupiter, „marele profesor”, care iti deschide ochii si iti arata calea.

Horoscop saptamanal 8-14 februarie 2016 Fecioara

Luna noua iti va influenta munca si nu in bine! Vei simti ca nu mai faci fata, fie din cauza unor presiuni peste puterile tale, fie fizic, pentru ca te-ai epuizat in ultima perioada. In orice varianta, poate ca ar fi bine sa o lasi mai moale si incerci sa amani, macar pana vineri, orice sarcina importanta ai avea, caci risti sa dai gres. Aceste lucruri se intampla pentru ca trigonul Mercur – Jupiter (aceasta planeta aflandu-se in zodia ta) nu iti prieste deloc si te face sa ai tot felul de stari negative. Din fericire, de miercuri, lucrurile redevin la normal, cand Jupiter va forma o frumoasa conjunctie cu Venus.

Pana atunci, ai grija si relatia cu partenerul de cuplu, pe care vei avea tendinta sa te razbuni din cine stie ce motive, pentru care nu el este vinovat. Incearca sa fii mai intelegator in aceasta perioada! Aceasta atitudine a ta ar putea fi cauzata si de starea de slabiciune pe are o ai in ceea ce priveste sanatatea.

Citeste horoscopul saptamanal in pagina urmatoarea!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top