Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Berbec

S-ar putea sa iti iasa in cale o persoana cu multa experienta de viata, care iti va deveni mentor. Exista posibilitatea de a pleca intr-o delegatie sau un schimb de experienta, iar cariera ta va avea de castigat. Universul iti ofera o a doua sansa in ceea ce priveste relatia ta cu partenerul, iar unele rude cu care nu ai mai vorbit de mult, te vor cauta.

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Taur

Sapatamana asta vei avea parte de momente emotionante, dar nu neaparat neplacute. Cu partenerul vei avea niste discutii aprinse. Comunica deschis cu el si incearca sa treci peste diferentele in gandire, astfel vei evita certurile si nu te vei simti suparata.

CITESTE SI: Previziunile lunii DECEMBRIE pentru zodiile de APA, AER, FOC si PAMANT

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Gemeni

In prima parte a saptamanii te vei ingrijora si te vei consuma din diverse motive. Vineri dai de oportunitati bune de afacere sau clienti importanti. Burlacii au sanse mari sa intalneasca pe cineva special. Aceasta saptamana este doar despre inceputuri pe plan sentimental!

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Rac

Trebuie sa faci o schimbare in stilul tau de viata si in meniul zilnic. Nu te aglomera cu mancare! La serviciu, vei intampina sarcini neprevazute pe care nu stii sa le controlezi. In weekend ai parte de momente speciale alaturi de partener.

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Leu

Fii moderat intreaga saptamana daca vrei sa ai parte de un weekend linistit. Evita excesele de orice fel. Apar oportunitati de a-ti ingrosa buzunarul si ai mare noroc. Incerca sa pui un bilet la loto. Este o saptamana buna daca incerci sa concepi un copil. Daca nu ai pe cineva special langa tine, o anumita persoana iti va pica cu tronc cat de curand.

Horoscop saptamanal 7 – 13 Decembrie 2015 Fecioara

Incearca sa te pui in locul parintilor tai si astfel vei evita certurile cu acestia. Iti trebuie doar o perspectiva noua. Saptamana asta ar fi bine sa vinzi imobile, terenuri sau sa achizitionezi ce iti doresti. Daca aveai in cap sa te muti, acesta este momentul!

Citeste horoscopul saptamanal in pagina 2!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top