Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015

Vezi ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 6-12 iulie 2015. Află previziunile pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: BERBEC
Vei avea o săptămână în care nu vei sta locului o clipă. Ideile vor veni din belșug iar timpul petrecut alături de cei dragi nu va mai fi o raritate. Ascultă-ți instinctele și mergi pe calea pe care ai început deja.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: TAUR
Te gândești serios să mergi la bancă pentru a face un împrumut dar te sperie ideea returnării banilor înapoi cu dobândă. Așa că apelezi mai întâi la prieteni și la rudele apropiate pentru a te putea ajuta la un plan unde e nevoie de ceva bănuți.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP URANIA 4-10 IULIE 2015
Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: GEMENI
Nu vei mai acționa tiranic și superficial cu cei din jur ci îți vei lua treaba în serios. Ai planuri noi și, ca de fiecare dată, inovezi mai ales în relațiile personale.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: RAC
Îți vei da seama cât de bogat ești de fapt, fără să ai milioane în conturi! Și asta pentru că vei începe o nouă relație alături de o persoană care ți-a cam dat de gândit în ultima vreme, ținându-te în stand-by de fiecare dată.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: LEU
Începi să ai noroc, ca niciodată, începând cu 10 iulie. Planeta Jupiter îți va purta noroc până la mijlocul lunii august și trebuie să profiți de asta pe toate planurile.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: FECIOARĂ
Nu îți pune mai multă muncă în cârcă decât poți duce. Anumite persoane vă vor cere socoteală pentru lucruri la care nu trebuie să le răspundeți pentru că nu le privesc și, oricât de mult te-ai justifica, nu vor înțelege niciodată adevăratele tale motive.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: BALANȚĂ
Vin schimbări majore în viața ta. Faci cum faci și iar te trezești în fața unei lumi total nedescoperite iar asta te ține în priză.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: SCORPION
Vei relua legătura cu o persoană dragă ție și te vei distra pe cinste, mai ales la finalul săptămânii. Te bucuri din plin că ai atâtea cunoștințe și atâția prieteni cu care îți poți petrece timpul frumos.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: SĂGETĂTOR
Consideri că ești tratată cu nedreptate la locul de muncă și vei începe să te impui mai mult ca oricând. Relația maoroasă decurge la fel ca până acum, nimic nou sub soare.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: CAPRICORN
Vei avea nevoie să spargi pușculița cu economii și nu ar trebui să te plângi pentru că știai că se va ajunge în acest punct. Trebuia să îți faci planurile mai bine gândite în urmă cu câteva luni.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: VĂRSĂTOR
Pui mare accent pe relația cu persoana iubită și familia acesteia și încerci să te apropii mai mult de mama soacră și de tatăl socru. Atenție mare la ce scoți pe gură: vei fi analizat/ă la milimetru.

Horoscop săptămânal 6-12 iulie 2015: PEȘTI
Ai mare treabă în gospodărie. Te gândești la renovare și ceri ajutor. Întorci casa pe dos pentru a elimina spiritele rele și te gândești inclusiv la achiziționarea unui nou mobilier.

Sursa foto: kfetele.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top