Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: BERBEC
Este săptămâna câștigurilor de orice tip, mai ales cel financiar. Țineți-vă bine ideile aproape și nu le împărtășiți decât la momentul oportun: ideile dumneavoastră produc o groază de bani!

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: TAUR
Săptămâna aceasta puteți în sfârșit să faceți toate analizele medicale pe care le-ați amânat și să vă pregătiți bagajele pentru a începe o nouă viață departe de locul unde trăiți.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU LUNA APRILIE 2015

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: GEMENI
Prietenii sunt alături de tine și te vor acoperi atunci când anumite lucruri îți pune cariera în pericol. Ai lângă tine cei mai minunați oameni și ar fi bine să nu renunți la ei chiar în momentele de cumpănă.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: RAC
Nu puteți face o distincție clară între dragoste și prietenie, așa că certurile cu persoana iubită sunt la ordinea zilei și săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: LEU
Nimeni nu vă ia în seamă ideile strălucitoare, cu toate că aveți mare încredere în puterea acestora de a schimba lumea. Continuați să convingeți lumea din jur de viziunea despre viață pe care o aveți.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: FECIOARĂ
Vineri se anunță o excursie pe ultima sută de metri, pe care ar fi bine să nu o refuzați, dacă doriți să evoluați. Persoana cea mai dragă vouă vă face surprize la care nu visați niciodată.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: BALANȚĂ
Râdem, glumim, muncim și abia apoi ne distrăm. Lasă veselia din weekend și organizează-te mai bine la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: SCORPION
O persoană iese în calea ta și te va fermeca din primul minut. Nu știi ce să faci, cum să reacționezi, dar este clar: pentru tine începe joia iubirii.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: SĂGETĂTOR
Este timpul să vă redecorați casa, asta pentru că v-ați plâns mai tot timpul că vreți o schimbare. Nu renunța însă la lucrurile care au o însemnătate spirituală uriașă.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: CAPRICORN
Veți lua parte la un proces care vă va indigna: nu suportați nedreptatea la care asistați, și, slavă capacității de sinteză și a corectitudinii care te caracterizează, reușești să le deschizi ochii tuturor.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: VĂRSĂTOR
Nu te lăsa dus de val, chiar dacă primești numai vești extraordinare în primele două zile din săptămână. Analizează atent fiecare propunere, fiecare motiv de bucurie, în mod realist.

Horoscop săptămânal 30 martie – 5 aprilie 2015: PEȘTI
Este săptămâna metamorfozelor pentru tine. Treci de la o stare la alta și de la un alter-ego la altul, încât îi debusolați pe cei din jur. Iar asta nu deranjează pe nimeni, ba chiar incită la a te cunoaște.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top