Connect with us

Revistateo.ro

horoscop saptamanal

Stiri

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015. Uite cum afecteaza Luna Plina nativii si ce hotarari vor lua in functie de acest aspect.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege animalul preferat din imagine si vezi ce spune despre personalitatea ta!

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Berbec

Luni va fi o zi a schimbarilor pentru tine si nu vei mai cauta o cale de mijloc. Astfel, totul va fi alb sau negru, pentru a fi sigur ca nu-ti dai sanatatea peste cap. Luna Plina de vineri da nastere unor proiecte cu un potential mare si totodata favorieaza relatiile personale. Tot acest fenomen astral va crea o serie de conjucturi sociale de care merita sa profiti. Tine ochii deschisi si vei vedea cum lucrurile bune vor prinde contur.

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Taur

Marti, miercuri si joi vei fi destul de rigid in gandire, iar asta nu poate decat sa te afecteze, mai ales pe plan personal. Luna Plina de vineri va fi o punte de legatura intre familie si cariera, motiv pentru care va trebui sa ai mare grija pentru a nu incurca prea tare borcanele. Profita de acest moment pentru a te face remarcat, dar ai grija ca acest mod sa fie unul pozitiv, nu negativ.

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Gemeni

Va fi o saptamana a schimbarilor si doar actiunile tale vor decide daca va fi o evolutie sau nu. Incearca sa preiei cateva idei de la cei din jur si pune-le in practica. Vei face multe deplasari in perioada de Luna Plina, unele chiar departe de casa, din care vei avea numai de castigat. Nu te speria daca relatia ta se transforma in cu totul altceva. Pana la urma nu a fost niciodata o legatura normala.

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Rac

Luna Plina de vineri il face pe acest nativ sa fie usor posesiv si sa creada ca i se cuvin si mai multe lucruri decat in mod normal. Astfel, in caz ca vrea sa nu fie dezamagit, ar trebui sa restranga lista de pretentii. Totodata, nu ar trebui sa uite ca de fiecare data cand vine vorba de bani este nevoie si de acte doveditoare, pentru a nu se ivi alte probleme. Si pentru ca imaginatia atinge cote maxime in aceasta saptamana, ar trebui sa profite la maximum de ea, mai ales in relatia cu partenerul.

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Leu

De marti si pana joi sanatatea va fi pe primul plan. Fie adopti un nou regim alimentar, ori pur si simplu te gandesti ce ar trebui sa faci pentru a avea un tonus mai bun, nu lasa acest aspect sa treaca cu vederea. Luna Plina de vineri va veni cu mai multe interactiuni si se anunta noi oportunitati de afaceri, asta daca te vei duce bine pregatit la intalnirile cu potentialii parteneri. In timp ce Leii casatoriti vor avea parte de cateva ciudatenii in viata de cuplu, lucru care-i va incita si mai tare, burlacii vor avea parte de persoane excentrice, care-i vor scoate din monotonie.

Horoscop saptamanal 27 iulie – 2 august 2015 Fecioara

Sanatatea va fi pe primul loc in aceasta perioada, asa ca, daca observi ceva neobisnuit la corpul tau, este bine sa mergi la un consult. Va fi o saptamana foarte aglomerata la locul de munca, asa ca ai grija cum iti prioritizezi sarcinile, pentru a incheia aceasta perioada cu cat mai multe realizari. Finalul de saptamana te va gasi alaturi de partenerul de viata si chiar daca aveti unele motive de cearta, reusiti sa petreceti momente de neuitat unul in compania celuilalt.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top