Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-saptamanal-23-29-martie

Stiri

Horoscop săptămânal 23 – 29 martie

Horoscop săptămânal 23 – 29 martie:

Berbec. Acest nativ va avea parte de un început de săptămână plin de energii pozitive și va primi o veste bună din partea familiei. O persoană dragă din casă va scăpa, în sfârșit, de calvarul din ultima vreme. La locul de muncă toate merg ca pe roate, iar promovarea ori mărirea de salariu va veni în această perioadă. Mizați pe încrederea în sine și totul va fi perfect.

Taur. Foarte schimbători în această săptămână, Taurii văd doar roșu în fața ochilor în primele zile. Încercați, pe cât posibil, să vă relaxați cu o plimbare în aer liber, ori un ceai calmant. Cu sănătatea stați foarte bine, iar regimul alimentar începe să dea roade. Atenție cu familia, căci tendința de a-i domina pe cei din jur s-ar putea să vă îndepărteze de aceasta.

Gemeni. Creativitate. Acesta este cuvântul care domină săptămâna acestor nativi. Chiar dacă la prima vedere ideile voastre par prea îndrăznețe, mizați pe ele cu încredere și veți vedea cum aprecierea la locul de muncă nu va întârzia să apară. Este posibil ca spre final de săptămână să primiți o veste nu tocmai bună, dar veți găsi consolare din partea unui membru al familiei.

Rac. Această săptămână este prilejul perfect de a repara anumite relații care s-au deteriorat în timp, în mare parte din neatenția voastră. Chiar dacă nu veți schimba prea multe, măcar veți reuși să vă îmbunătățiți atitudinea față de acestea. Nu veți rata nicio ocazie de distracție, iar prietenii vă vor acompania spre finalul săptămânii. Tot spre sfârșitul acestei perioade reușiți să vă găsiți pacea interioară care v-a creat atâta neliniște.

Leu. O săptămână plină de ambiție se anunță pentru acest nativ, care va reuși să pună în practică o serie de planuri amânate. Concentrarea maximă de care dă dovadă Leul îl va propulsa în carieră, însă tot asta îl va face, involuntar, să neglijeze relațiile cu persoanele apropiate. Prietenii, sau cariera? Aceasta va fi întrebarea pe care și-o vor pune Leii toată săptămâna.

Fecioară. Acești nativi se vor confrunta cu o criză financiară în perioada imediat următoare, asta pentru că vor cheltui peste măsură și se vor trezi cu multe lucruri de care nici măcar nu au nevoie. Noroc de familie, care vă sare în ajutor cu ceva bani. Cu sănătatea stați bine, iar spre finalul săptămânii vă treziți și cu o nouă cucerire, așa că banii cheltuiți pe haine poate că nu au fost în zadar.

Balanță. Anumite răsturnări de situație din această perioadă va dezorienta Balanța, iar asta e posibil să se răsfrângă asupra afacerilor. Chiar dacă unele dintre ele vor duce la răcirea relațiilor cu anumiți parteneri, este foarte posibil să câștigați alții. Iubirea se arată la cote maxime spre finalul săptămânii, chiar dacă vorbim de o cină romantică, ori de o cerere în căsătorie.

Scorpion. Marea provocare a săptămânii pentru acești nativi este să reaprindă flacăra iubirii, chiar dacă vorbim de un partener actual, de care s-au răcit în ultima vreme, ori de o fostă iubire, pe care vor să o recucerească. Lăsați astfel de preocupări la locul de muncă, întrucât este posibil să vă pierdeți concentrarea, iar șefii sunt deja cu ochii pe voi. Abia spre finalul săptămânii veți realiza dacă iubirea este mai importantă sau, dimpotrivă, cariera trebuie pusă pe primul loc.

Săgetător. În sfârșit reușiți să vă bucurați de roadele muncii voastre și este posibil să fiți avansați în funcție, ori să primiți noi propuneri de afaceri. Indiferent de situație, ambiția și perseverența voastră vă sunt apreciate la adevărata lor valoare. Primăvara astronomică vine și cu ceva schimbări în sânul familiei, așa că este posibil să mergeți în căutare de mobilier nou. Nu uitați de ritualurile zilnice, care vă țin departe de boli.

Capricorn. Săptămâna se anunță una plină de sacrificii pentru acești nativi. Indiferent de situație, veți fi nevoiți să faceți tot ce este posibil pentru a asigura prosperitatea familiei, care vă poate ajuta acum să vă setați noi priorități. Vremea este posibil să vă cauzeze o viroză, așa că o vizită la medic, spre finalul săptămânii, nu este exclusă, ba chiar recomandată.

Vărsător. Se anunță o săptămână plină și pentru Vărsători, care se vor implica în mai multe proiecte, ce le vor aduce beneficii pe termen lung. Aceste colaborări vă vor aduce profit mult mai repede decât vă așteptați, așa că spre finalul săptămânii sunteți puși pe chefuri. Astfel de parteneriate vă vor crește stima de sine, iar familia vă este alături la fiecare pas.

Pești. Săptămâna nu debutează foarte bine pentru acești nativi, iar lipsa de comunicare cu cei de la serviciu le va îngreuna și mai mult munca. Vor să petreacă această săptămână singuri, departe de familie și prieteni, doar că acest lucru nu prea este posibil. Abia spre finalul acestei perioade lucrurile par să revină la normal, dar asta va depinde tot de cheful Peștilor de a colabora sau nu cu cei din jur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top