Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Berbec
Săptămâna aceasta, mai mult decât în orice săptămână, vei avea nevoie de sfaturi de la profesioniști și de o consultare serioasă cu prietenii privind cariera ta. Vei primi o ofertă de nerefuzat dar care îți poate da peste cap stilul de viață definitiv.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Taur
Intrarea Soarelui în zodia ta va fi una benefică pe toate planurile, mai ales pe cel financiar. O sesiune de shopping la mijlocul săptămânii te va face să renunți la probleme cel puțin pentru câteva ore. Din punct de vedere amoros, lucrurile rămân la fel.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Gemeni
Nu va fi deloc o săptămână excelentă pentru tine. Comentariile colegiilor tăi de muncă și imposibilitatea de a ascunde o relație de ochii celorlalți îți vor da bătăi de cap și îți vei face din nou procese de conștiință pentru că nu te-ai deschis la momentul potrivit.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Rac
Apar o serie de situații neprevăzute pentru tine. Te muți în casă nouă, în țară nouă, și asta te face să uiți total de familia ta pentru o perioadă lungă de vreme, chiar dacă la început îți va fi extrem de greu să faci asta.

CITEȘTE ȘI: CE DESTIN VEI AVEA

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Leu
Nu ți-ar strica o vacanță, având în vedere programul supraîncărcat de la locul de muncă. Problemele te urmăresc des și tot ce poți face este să cauți soluții realiste pentru acestea, pe termen mediu.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Fecioară
Vei fi extrem de solicitată toată săptămâna, astfel încât îți va rămâne puțin timp pentru propria ta persoană. Gândește pozitiv și nu te lăsa trasă în jos de aparențe.

CITEȘTE ȘI: CE VIITOR O SĂ AI ÎN FUNCȚIE DE MOMENTUL ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Balanță
Trec pe lângă tine o serie de oportunități și de persoane speciale, pe care ai face bine să nu le ignori. Ai tot timpul din lume să analizezi unde ai greșit dar acum este cazul să faci ceva pentru a putea merge mai departe.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Scorpion
Săptămâna aceasta vei reușit să rezolvi toate problemele, în sfârșit. Vei avea parte de sprijin din partea prietenilor tăi iar la finalul săptămânii se anunță o petrecere din care vei învăța multe despre oameni: și lucruri pozitive, dar mai ales negative.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Săgetător
Ia o pauză de la tot ce faci și caută un loc liniștit, un loc unde să poți gândi limpede. Evenimentele din ultima perioadă și certurile familiale te-au dat gata. Nu mai poți rezista mult. Este timpul să te impui și să vrei ce e mai bun de la tine.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Capricorn
Riști să pierzi dragostea celei mai apropiate persoane și asta din cauza jobului tău. Nu ignora oamenii care chiar se gândesc la tine și îți doresc tot binele din lume.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Vărsător
Vine o perioadă tulbure pentru tine și cel mai bine este să stai în pat atunci când îți este rău. Dacă te deprimi des, ieși afară la o plimbare, în aer curat.

Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2015: Pești
Săptămâna aceasta poate fi cea mai bună din viața ta sau cea mai proastă din acest an. Trebuie să cântărești o situație care îți poate asigura viața pentru totdeauna sau te poate lăsa să tragi tare în continuare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top