Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE-11092015

Stiri

Horoscop saptamanal 14 – 20 septembrie: eveniment astral important, Venus intra in Balanta

Horoscop saptamanal 14 – 20 septembrie: cel mai important eveniment astral este reprezentat de intrarea lui Venus in Balanta, chiar intr-o vineri (ziua lui Venus). Sensibilitatea si frumusetea sunt valorile ce au de castigat, in aceste circumstante.

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE BERBEC

In aceasta saptamana obisnuiti sa puneti mare pret pe aspectul fizic si pe imbracamintea pe care o purtati, pentru a va pune intr-o lumina cat mai favorabila. Asa veti creea senzatia de prosperitate. Probabil ravniti sa intrati in cercuri inalte sau doriti un post mai bun la slujba. In orice caz, este o idee excelenta!

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE TAUR

Sunteti intr-o  poveste de dragoste foarte frumoasa, cu o persoana care se afla de mai mult timp in cercul dumneavoastra de prieteni apropiati, dar pe care nu ati remarcat-o in mod deosebit pana acum. Nimic rau la orizont, si stiti vorba ceea romaneasca ,,mai bine mai tarziu decat niciodata”.

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE 2015 GEMENI

O sa fie o perioada cu multe proiecte si planuri care nu mai necesita amanare. Aveti nevoie de toate resursele de energie de care dispuneti pentru a face fata situatiei. Ati amanat prea mult si acum lucrurile trebuiesc sa fie rezolvate. Un supliment de vitamine va poate tine pe linia de plutire in aceasta saptamana. Important este sa nu cedati!

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE 2015 RAC

A venit vremea sa aflati cine va este cu adevarat prieten si cine nu. Este o saptamana in care cu siguranta veti face ,,curatenia de toamna” in cercul de prieteni. Intr-un fel este mai bine sa fiti inconjurat de oameni mai putini dar de calitate, decat de multi prieteni falsi. Mare atentie la casa banilor!

CITESTE SI: TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE 2015 LEU

Partenerii dumneavoastra de afaceri se dovedesc demni de toata increderea, astfel incat astrologii va recomanda sa tratati cu seriozitate orice propunere cu care vor veni in aceasta saptamana. Ca urmare a unei colaborări, este posibil sa castigati sume importante de bani si sa aveti de castigat si pe alte planuri.

HOROSCOP SAPTAMANAL 14-20 SEPTEMBRIE 2015 FECIOARA

Vara care tocmai a trecut a fost destul de agitata si fie nu ati avut timp fie nu v-au ajuns pur si simplu zilele de concediu. Asa ca in aceasta toamna, o evadare la munte este mai mult decat bine venita. Ati putea sa profitati macar de zilele libere de weekend pentru a va relaxa. Ati muncit o vara intreaga, acum este timpul sa va destindeti fie si numai pentru cateva zile.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top