Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Berbec
Veți citi foarte multe lucruri interesante despre noul dumneavoastră job. Pe unele nu le veți înțelege deloc și veți apela la specialiști, adică la prietenii juriști. Săptămâna vine cu vești bune joia și vinerea.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Taur
Urmează nopți albe săptămâna viitoare, și asta din cauza gândurilor pe care le aveți despre viitor. Persoana iubită îți va fi aproape în orice plan întocmești, chiar și în cele mai riscante.

CITEȘTE ȘI: TEST – CE DESTIN VEI AVEA?

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Gemeni
Ține de prietenii pe care îi ai lângă tine pentru că sunt singurii care te vor înțelege. Nu e de prisos că îi ai doar în agenda telefonică sau în lista ta de Facebook, arată-le că îți pasă de ei și nu sunt doar o colecție. Vin zile în care ajutorul lor este aur curat.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Rac
Veți cunoaște noi persoane, unele despre care ați auzit din diverse povestiri, altele întâlnire în conjuncturi de-a dreptul ciudate. Destinul vă duce pe același drum cu o… celebritate!

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Leu
Gândul tău stă numai la odihnă și călătorii. Cu cât mai multe excursii, cu atât mai bine. Iar săptămâna care vine este numai bună pentru a pune pe hârtie toate planurile de voiaj.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015 : Fecioară
Dacă știți cum să vă uzați farmecul personal, problemele personale cauzate de situația financiară vor dispărea. Încercați să nu disperați chiar dacă în pușculiță are loc o mică furtună. Situația nu e atât de gravă precum pare.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Balanță
Indiferent de părerile voastre, nu trebuie să uitați de unde ați pornit. Nu încerca să dai bine în fața lumii pentru că prăpastia ți-o sapi cu propria ta sapă a aroganței.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Scorpion
Dacă te afli într-o relație, vei realiza în următoarele zile că persoana lângă care petreci momente frumoase nu e neapărat iubirea vieții tale. Te trezești într-un moment că ai nevoie de mai mult decât un fizic perfect, ai nevoie de un camarad, un suflet care să te înțeleagă.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Săgetător
E săptămâna strategiilor. Vei avea o serie de planuri de pus pe hârtie, și, ceea ce este fascinant este tocmai faptul că nimeni nu va ști ce coci până când se vor trezi toți cu surpriza.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Capricorn
Vor exista câteva crize de nervo marți și joi, la locul de muncă. Nu sunteți mulțumiți de efortul pe care îl depun colegii dar nici de străduința care vă lipsește de data aceasta în a-i înțelege și a-i ajuta pe cei din jur.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Vărsător
Vinerea și sâmbăta nu vei mai ieși chiar așa ușor în oraș, acceptând orice ofertă primită. Ești în sfârșit capabil să triezi persoanele cu care dorești să ai escapade funny.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2015: Pești
E săptămâna caruselului pentru tine. Treci de la o stare la alta cu viteza luminii. Luni agitație, marți depresie, miercuri veselie, joi nehotărâre și vineri o luați de la capăt cu cele bune. O săptămână plină de tentații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top