Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015: Scorpionii si Taurii trec printr-o perioada a schimbarilor

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015: Vezi care sunt previziunile pentru zodia ta in aceasta saptamana. Multe provocari se anunta pentru Scorpioni si Tauri, care trec printr-o perioada a schimbarilor.

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Berbec

Ai parte de surprize neasteptate din partea unor persoane in care ai avut foarte multa incredere. Viata iti arata fatete care te pot bulversa atat de tare incat sa schimbi cu totul tactica de abordare in urmatoarea perioada.

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Taur

Se spune ca un om care traieste mereu la fel nu traieste deloc. Experientele noi sunt cele care ne imbogatesc si ne face sa privim altfel viata. Nu te speria de intorsaturile de situatie din perioada urmatoare ci ia ce e mai bun din toate schimbarile.

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Gemeni

Trebuie sa regandesti foarte bine natura relatiei tale cu anumite persoane. Ajungi sa faci confuzii serioase care iti aduc pierderi financiare. Nu confunda prieteniile si aventurile de zi cu zi cu profesionalismul.

RECOMANDARE: Testul care iti afla starea emotionala si iti spune incotro te indrepti

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Rac

Te angajezi intr-o batalie careia nu poti sa ii faci fata sub nicio forma. Ai toate sansele sa ramai singur in fata unei situatii disperate, la final de saptamana. Singura modalitate in care iti poti reveni este sa renunti la masca pe care ai purtat-o pana acum de dragul de a cuceri persoana nepotrivita.

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Leu

Iti place sa iti plangi de mila fara sa faci absolut nimic. Vibratiile tale interioare nu se conecteaza cu armonia cosmica daca gandesti negativ. Trebuie sa scapi cu orice pret de tentatia de a pune raul in fata.

Horoscop saptamanal 10-16 august 2015 Fecioara

Vin vremuri ceva mai bune pentru tine, dar nu trebuie sa stai deoparte si sa iti petreci timpul de acum incolo doar intr-o siesta. Se anunta schimbari pe planul caminului si al carierei. Intalnesti oameni noi si esti extrem de entuziasmat de noile obstacole pe care esti dispus sa le depasesti ca un campion.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top