Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Vărsător 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Vărsător 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Vărsător 21-27 mai 2017. Nici Vărsătorii nu vor fi ocoliţi de probleme. Încep cu asta deoarece şi pe ei Careul în T îi loveşte axa financiară ca şi cum ar fi puşi în situaţia să plătească ceva de care nu ştiu sau pur şi simplu au uitat!

Atenție la contracte!

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Adăugaţi blocajele profesionale care lovesc din plin, noroc că mai există şi banii partenerului de viaţă. Vor trebui să fie atenţi la tot ceea ce înseamnă act şi le trece prin mână, nu de alta dar de felul cum vor ştii să folosească respectivele hârtii depinde, parcă, viitorul lor profesional.

Relaţional nu aş crede că au probleme, ei au prieteni, au familie, au rude care facum cum fac şi îi ajută, dar asta nu este de ajuns pentru originalul Vărsător. El are nevoie acum şi imediat dacă se poate de tot ce îi poate aduce stabilitate, de tot ce poate să-i confirme siguranţa zilei de mîine.

Să nu ne surprindă dacă auzim că mulţi Vărsători decid să se căsătorească cu un partener mult mai în vârstă dar care are bani sau cu un play boy holtei pentru a ajunge în lumina reflectoarelor pe 26 şi 27 mai. Vărsătorii care îşi văd însă de casa lor şi nu au aspiraţii mai înalte se regăsesc, cu bune şi cu rele în casa lor, în interiorul familiei încercând să rezolve balele probleme cotidiene.

Pe de altă parte, boala cuiva apropiat, aş spune că este vorba despre mama, reuşeşte să le dea peste cap existenţă pe 24 și 25 mai unora. Deşi nu recunosc, nativii Vărsător sunt foarte legaţi de părinţi, dispariţia unuia dintre ei reprezintă un adevărat şoc emoţional care îi poate scoate din circuitul cotidian pentru tot restul vieţii.

Obsedați de planul profesional

Familia trebuie să ştie cum să le spună sau cum să le dea o asemenea veste.
Serviciul sau profesia sunt marea lor obsesie, nu cred în ajutorul celor care le promit, dar cred în cei care nu spun nimic când propun câte ceva. Şi cum mintea lor funcţionează ceas se vor duce la şefi cu tot soiul de idei şi suprinzător, nu că îi vor suprinde, ci îi va face pe aceştia să se gândească serios la propunerea făcută.

Vărsătorului chiar dacă i se pare năstruşnică o susţine pentru că acesta este el, dar şefii le rumegă ideile şi de multe ori ajung să le dea dreptate deşi poate că nu asta a fost intenţia lor. Asemenea zile trăznite pot fii 26 şi 27 mai.

Financiar evită să se gândească cum vor plăti ratele şi datoriile pentru că nu întrevăd nicio speranţă. Cu toate acestea vor fi zile 25 – 26 mai în care le vor intra în buzunare, sume mulţumitoare dacă ne gândim la nevoile lor cotidiene.

Ca sănătate, în schimb, vor fi somnolenţi, schimbarea de anotimp le influenţează metabolismul aşa că să nu vă surprindă dacă Vărsătorii, în sfârşit, dorm!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top