Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva săptămâna 29 octombrie – 4 noiembrie 2017 – LEU

Vor fi într-o rutină totală la locul de muncă și, deși acest loc de muncă poate să nu fie la fel de satisfăcător cum doresc, este important să îşi vedă poziția mai stabilă mai degrabă, decât interesantă.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu își doresc altceva decât să se odihnească. Poate şi pentru că multe din realizările lor au ţinut de drumuri care într-un final i-au epuizat.

Totuşi i-aş sfătui: mai au încă de rezolvat mici probleme cum ar fi contabilizarea beneficiilor şi cât de realiste sunt aşteptările lor şi abia apoi să purceadă la drum. Vin bani pe o filieră foarte ciudată ca şi cum aceste sume au transformat o prietenie într-o duşmănie.

Zile benefice pentru nativii în Leu

Luni, 30 octombrie fac planuri cum să mai obţină ceva bani sau să mai găsească o slujbă part time de la 1 noiembrie încolo, ori stând de vorbă cu prietenii să le vină o idee din care să scoată bani.

Profesional nu aş spune că există fluctuaţii sau instabilitate, totuşi le sugerez Leoaicelor să fie atente ce spun şi cum spun pentru că îşi vând prea ieftin ideile şi pe când se apucă de treabă constată că alţii fac deja ceea ce ele îşi plănuiau să înceapă de mult.

Altele doresc să o rupă cu angajatul şi să pornească pe propriile picioare dar nu prea ştiu cum să o facă. Să mai aştepte niţeluş că o să vină apă şi la moara lor. Pe 1 şi 2 noiembrie rezolvă nişte probleme care ţin de casă, fie reuşeesc să depună avansul pentru o locuinţă, fie găsesc casa viselor şi încep negocierile. Oricum aspectul nu este rău, dimpotrivă. Sau mai poate fi vorba despre o discuţie care vizează moştenirea unei case.

Pe 3 și 4 noiembrie, Saturn din Săgetător le poate aduce revenirea asupra unui proiect pe care l-au abandonat de ceva vreme, apoi un soi de revenire la gânduri mai bune, de pioşenie, le poate stimula generozitatea şi nevoia de a-i ajuta pe cei mai slabi şi se implică cu toate forţele în programe care ţin de asistenţa socială – copii sau bătrâni abandonaţi, oamenii străzii, azile de bătrâni. Este posibilă o devoalare care ţine de credinţă şi odată în plus, le va întări convingerea că există o instanţă supremă care aranjează lucrurile aşa cum trebuie.

Durerile reumatice îi vor încerca pe cei vârstnici dar nici tinerii nu vor fi scutiţi de
asemenea dureri, ba chiar i-aş avertiza să aibă grijă pe unde calcă să nu se pomenească cu vreuna nefăcută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top