Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva saptamana 16-22 aprilie 2017. Va fi o saptamana imprevizibila pentru unele zodii si fructuoasa pentru altele.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva saptamana 16-22 aprilie 2017

Va fi o saptamana imprevizibila pentru zodiile de aer. Zodiile de pamant vor avea o saptamana fructuoasa. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscop Minerva saptamana 16-22 aprilie 2017

BERBEC. Revelatii neasteptate legate de drumul profesional, de oamenii care le sunt sefi, de oamenii in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia in viata, ințelegerea unor lucruri carora pana acum nu le-au dat importanta. Toate aceste sunt un cadru extraordinar in care va evolua impulsivul și saritorul Berbec. Pe de alta parte, vor taia asemenea unui laser toate escrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni și fac asta a treia sau a patra oara anul acesta, va dați seama cu ce stari se confrunta?! CITESTE CONTINUAREA AICI.

TAUR. Continua relaxarea pe toate planurile, tensiunea dispare ca prin farmec, revine increderea in sine, dorinta de a schimba ceva in viata lor, speranta. incep sa-si faca planuri, sa viseze, au invatat ceva elementar despre ei insisi ceea ce le deschide drum nou.

Si lor le spun sa fie putin atenti deoarece Mercur este retrograd in semnul lor pana pe 21 aprilie, le va trece, apoi peste Ascendent, in Casa dusmanilor si ar putea face declaratii sau vor afirma lucruri pe care ar putea sa le regrete mai tarziu. CITESTE CONTINUAREA AICI.

GEMENI. Daca pana acum lucrurile in plan social mergeau de minune nu as spune ca se intampla acest lucru și in saptamana aceasta. Personal ar trebui sa fie nitel atenti la sanatate in sensul ca pot raci, o vor duce pe picioare pana cand vor ajunge la spital.

Pneumoniile și bronșitele sunt in floare. Afectiv vom putea asista la separari, divorturi cu tam-tam, periculoase sunt, mai ales ales zilele de 17 si 18 aprilie, cand lucrurile par sa ia o turnura neasteptata, conflictuala. CITESTE CONTINUAREA AICI.

RAC. Ma intreb oare de cand nu au mai fost nativii Rac atat de multumiti de viata lor, asa cum acum?!

Pare sa le mearga pe toate planurile si intr-adevar asa este, cu rezerva ca unele lovituri pot veni dinspre sectorul comunicare si dinspre cel sentimental, acestea din urma menite sa submineze increderea in sine, in special in zilele de 17, 18 si 19 aprilie.

In familie, de duminica, 16 aprilie, se starnesc furtuni verbale, Racii se vad pusi in situatia de a nu putea riposta si nu fiindca nu pot ci pentru ca structura lor interioara este formata pe un tipar care sa nu le permita sa deschida gura, mai ales daca vorbim despre femei. Ține de educație dar și de felul lor de a fi. CITESTE CONTINUAREA AICI.

LEU. Sunt foarte tensionati inca dar nu așa cum erau mai acum cateva saptamani. Cred ca si furtunile solare care de ceva timp fac legea pe pamant in toate modurile posibile. inca un efort și vor iesi la lumina, adica pot depasi momentele critice ca sa-si vada de viata lor, chiar daca si la ei comunicarea lasa de dorit.

Afectivitatea lor este inca sub semn plutonian, forte ascunse se dezmortesc și se trezesc la viata, mesajele vin, mai ales in somn, incep sa renunțe la tabieturi și la obiceiuri, iși modifica mentalitatea in ceea ce priveste societatea si rolul iubirii in cuplu. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CITESTE HOROSCOPUL COMPLET AL MINERVEI PENTRU SAPTAMANA 16 – 22 APRILIE, PENTRU ZODIA TA: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI

FECIOARA. Configuratia din tema lor astrala, un trigon in semne de Foc, sugeareaza o devaloare de natura spirituala, chiar mistica as spune si totul datorita familiei.

Nevoia de altceva, de liniste si de reasezare a unor lucruri asa cum au fost nu va fi posibila si trebuie sa inteleaga acest lucru altfel, trebuie sa inteleaga ca este nevoie de autodepasire, de intelegerea unor lucruri altfel decat au facut-o pana acum. si culmea, vor pricepe ca schimbarile incept intotdeauna cu sine. Interesante sunt pentru ei zilele de 20 si 21 aprilie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

In sfarsit, si Pestii stau bine la capitolul comunicare in aceasta perioada

BALANTA. Pentru Balante saptamana este luminata in sensul cat mai real si normal, nu se mai zbat sa gaseasca solutii, nu ii mai intereseaza pozitia sociala si financiara, nu mai au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemenea unor castele din nisip. Zic ca mai au nevoie totusi de rabdare ca sa-si treaca in revista ideile, modul cum fac afaceri sau felul cum se comporta in relatie, nu de alta dar persuasiunea lor innascuta ii pot face sa greseasca cu foarte mare usurinta. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SCORPION. Norocul proverbial despre care am tot vorbit in ultimele luni incepe sa ii paraseasca. Se tensioneaza brusc relatiile pe axa financiara in primul rand, si apoi cea relationala. Este ca si cum Scorpionii au ajuns la capat de drum si trebuie sa-si reorienteze nevoile personale, afective si profesionale.

Afectiv, lucrurile nu mai sunt cele cu care s-au obisnuit, relatiile de cuplu devin dramatice prin stereotipie si atunci cand acestea sunt monotone, sensibilul Scorpion cauta altceva. Este posibil sa-si surprinda anumite lucruri despre partenerul sau partenera de viata, lucruri pe care nu le cunostea si asta ar putea schimba perspectiva asupra relatiei. CITESTE CONTINUAREA AICI.

SAGETATOR. Inca nu se linistesc lucrurile intru totul. Raman multe de facut si de inteles, daca ne gandim la ultimii ani. Si nu cred ca este momentul sa faca analize, ci sa se gandeasca la ce au invatat din 2006 pana in prezent. Luna in scadere le cam diminueaza energia ceea ce nu prea este bine. Nu au nevoie de lectii de viata doar trebui sa clarifice lucrurile legate de ceea ce isi doresc.

Afectiv, se vor lamuri multe lucruri, bonomia cu care ne-au obisnuit le va prinde bine, in relatia de cuplu, in cea cu familia dar si in relatiile de serviciu. Inca de luni, 17 aprilie, lucrurile se vor deteriora, mai ales daca este si un copil la mijloc. CITESTE CONTINUAREA AICI.

CAPRICORN. Incepe sa se relaxeze surubul. Trigonul in semne de pamant dintre Saturn si Soare si sextilul dintre Pluto si Neptun pare ca vin sa indulceasca efectele Careului in T mediat de Pluto, care le da inca de furca. Luna Neagra prin Casa mediului in care traiesc, sugereaza destul de multa mobilitate si ambiguitate ceea ce pe un nativ Capricorn este comparabil cu supliciul suprem.

Nu as spune ca stau stralucit la capitolul iubire, iar Mercur retrograd ii blocheaza aproape de tot. Cum am mai spus de cateva ori, exista doua tipuri de Capricorn distincte, cei taciturni, carora nu le place sa vorbeasca prea mult si cei expansivi, sociabili si vorbareti. Dar niciunuia nu ii place sa vorbeasca despre sentimentele lor si, in general, nu le prea place sa vorbeasca despre dragoste, cam asa stau lucrurile si acolo unde intr-un cuplu sau o prietenie unul dintre parteneri este Capricorn. CITESTE CONTINUAREA AICI.

VARSATOR. Ce pierd pe deoparte, castiga alta. Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, noroc ca privesc lucrurile din perspectiva optimista, nu se gandesc, cum mai spuneam, ca este posibil sa sperie prin volumul de cunostinte si viteza de reactie, putini stiu ca daca un Varsator este motivat sa faca ceva atunci poti muta muntii din loc cu el.

Niciodata nu au excelat la capitolul relatii, cu atat mai putin in saptamana care urmeaza. Datorita capacitatii lor de aparare prin detasarea de eveniment sau de implicare, au prilejul sa analizeze lucrurile, motiv pentru care sunt intr-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori ii lasa fara suflu si care ii acuza ca nu se implica. Putini stiu ca ei sunt o rana permanenta, ca orice jignire sau imputare care li se aduce rasuceste cutitul in rana. CITESTE CONTINUAREA AICI.

PESTI. In sfarsit, si acesti nativi stau bine la capitolul comunicare in saptamana care urmeaza. As crede ca au scapat din lumea lor bantuita de fantasme, si se implica constient in activitatile de zi cu zi, nu mai stau cuminti asteptand zile mai bune. Doresc multe lucruri, dar nu stiu cu ce sa inceapa. Sfatul meu este sa inceapa cu oricare, dar sa inceapa odata!

Totusi, emotiile pe care le traiesc acut ii fac in aceasta saptamana parteneri greu de suportat. Chiar si pentru cei din familie sunt greu de inteles. Atentie la zilele de 17, 18, 20 si 21 aprilie. CITESTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top