Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Săgetător 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Săgetător 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Săgetător 21-27 mai 2017. lucrurile nu merg chiar aşa de rău pentru aceşti nativi, totul este să aibă ceva mai multă încredere în ei sau supralicitează, se cred mai buni decât sunt, şi creează probleme.

Săgetătorii trebuie să fie mai diplomați

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Cu Chiron prin Casa iubirii trebuie să înveţe să fie mai diplomaţi, să nu mai fi direcţi şi abrupţi în afirmaţii şi să se gândească doar că părerea lor este doar a lor nu este musai să fie a tuturor.

Cei care au înţeles mesajul plutonian au început să aplice programul de dezvoltare personală şi aceasta îi avantajează mai ales pe cei care au poziţie de leaderi sau de şefi. Totuşi Uranus în pătrat cu Pluto le poate crea probleme de exprimare într-un mediu în care ei nu trăiesc dar în care trebuie să se mişte deoarece acum, pentru majoritatea dintre Săgetători, cariera este pe primul loc.

Noroc cu conjuncţia Venus –Uranus care îi favorizează pe axa profesiei şi pot fi ei, chiar dacă nu le place că trebuie să adopte un limbaj care nu le aparţine, un verbiaj care să le dea glanz pentru că acesta se cere acolo unde trebuie să folosească argumente convingătoare sau să prezinte un proiect, modul de exprimare trebuie să fie pentru ei în această săptămână prioritar. Ar putea face echipă excelentă cu un Berbec care le aduce un spor de energie, cu un Gemeni care vine cu sâmburele de creativitate şi cu o Balanţă care ar aduce nota de echilibru de care au nevoie.

Apar o serie de senzații stranii

Pe de altă parte, Săgetătorii maturi se pot confrunta brusc şi deoadată, cu o stare de fapt pe care nu au mai trăit-o, mai ales dacă sunt tineri şi încep să se gândească la cei din familie de care sunt legaţi, înţeleg mai precis că într-o bună zi fiecare pleacă într-o altă dimensiune, dar ce este poate mai suprinzător pentru ei este constatarea resemnată că fiecare se naşte şi moare singur.

Pentru aceşti nativi relaţiile de familie sunt sfinte, chiar dacă uneori, bărbaţii mai calcă pe de lături, iar ziua de 23 – 24 mai le pot aduce acestora veşti extraordinare legate de venirea pe lume a unui copil, confirmarea unei sarcini de mult timp aşteptate, decizia de a se căsători cu partenerii aleşi, toate acestea vin să facă lumină printre angoasele Săgetătorilor.

Profesional sunt în continuă ascensiue, nu cu salturi ci pas cu pas, se pare că au învăţat politica paşilor mărunţi de la prietenii lor Capricorn. Joi, pe 25 mai doamnele care susţin un examen, un interviu, discută despre un proiect sunt formatori de opine, vor avea un impact covârşitor asupra celor care le ascultă; de asemenea, cele care negociază de mai multe săptămâni, un contract greu, vineri pe 26 mai, îl vor semna.

Totuşi situaţia financiară este departe de a fi foarte bună. Ca sănătate, să dea ceva mai multă atenţie odihnei şi alimentaţiei pentru că primul organ care dă semnale că nu mai poate este ficatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top