Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Pesti 28 august-3 septembrie 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Pesti 28 august-3 septembrie 2016

Pesti – Saptamana care urmeaza le va fi pusa la grea incercarea acestor nativi credinta. Poate ca unora sa li se para aberant ce spun, dar imi vor da dreptate spre sfarsitul saptamanii. Pentru ei lucrurile vor veni in cascada – isi pot pierde locul de munca, isi pot pierde unul dim parinti sau un frate, isi pot pierde casa datorita proastei gestiuni a veniturilor si a creditelor, isi pot pierde casnicia pentru ca au ajutat un prieten sau o ruda fara sa spuna partenerilor de viata si acesta in momentul cand va vedea ca munca lui de o viata se duce pe apa sambetei, ca spune pas, isi va strange lucrurile si va pleca. Zile incarcate 30, 31 august, 2 si 3 septembrie.

Atentie, poate fi vorba si despre o confruntare cu legea, sa nu se pomeneasca, in urma unor verificari de rutina, ca au un gol in buget care are iz de contor penal sau combinatia in care au intrat este la limita legalitatii daca nu ilicita si vor trebui sa se lamueasca in aceasta privinta in zilele de 1 si 2 septembrie.

As mai lega-o si de locul de munca. Daca stiu ca lucreaza undeva unde sanatatea sau integritatea fizica le este in pericol – substante volatile, foc, extractii miniere, exploatarea lemnului, sa aiba grija cum manipuleaza uneletele cu care lucreaza de la flex, drujba, tapina pana la bisturiu sau excavator subteran. Ca tot am pomenit de bisturiu, pe 1 septembrie medicii chirurgi cu varii specialitati – estetica, renala, obstetriciana sau de urgenta pot fi acuzati de mal praxis si de aici un intreg circ mediatic.

Relational ar cam fi momentul ca cei tineri care au o relatie de ceva timp sa se gandeasca la oficializarea acesteia. In cuplurile in care problemele sunt frecvente, saptamana aceasta ar putea asista la exacerbarea acestora, de la agresivitatea verbala pana la cea fizica. Unul din parteneri ar putea descoperi ca jumatatea lui este dependenta de anumite medicamente sau substante si va intra in panica, episodul putand sa se incheie pe o canapea de spital, in urgenta pe 31 august si 1 septembrie. Sau un parinte poate afla ca odrasla are un anturaj dubios sau a inceput sa se drogheze si vor pune piciorul in prag pe 3 septembrie. Noroc ca pentru cei care lucreaza in domeniul artei se pastreaza aproape integru aspectul cretivitatii, iar unii tineri care nu au un loc de munca, sa gaseasca unul in detrimentul cadidatilor mai in varsta pe 1, 2 si 3 septembrie.

Financiar le-as recomanda prudenta si un dram de chibzuila in ce priveste cheltuielile pentru ca nu este o perioada prea buna sa fie largi la punga.

In ce priveste aspectul sanatatii as sugera atentie la sursele de foc si de gaze din casa, atentie la micile accidente casnice, sfarsind cu cei care ar trebui sa faca o interventie chirurgicala carora nu le spun decat sa amane daca se poate pana in noiembrie, daca nu sa-si ia toate masurile de siguranta, inclusiv asigurarea de sanatate.

1 Comment

1 Comment

  1. du-te si lasa-ne

    2016-08-29T13:21:35+03:00 at 2016-08-29T13:21:35+03:00

    cred ca esti nebuna,tanti..
    numai prostii debitezi.
    ti-am umarit astrograma esuata pentru toate zodiile.
    inventii,prostii si minciuni.
    nu s-a intamplat nimic din ceea ce ai spus acum o luna.
    pensioneaza-te,esti off topic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top