Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva Capricorn 21-27 august 2016

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva Capricorn 21-27 august 2016

Capricorn – din spate, Careul in T mediat de conjunctia Marte Saturn si axa destinului, in care mai este implicat si Neptun, actioneaza in forta. Se pare ca au inteles ca nu au scapat chiar de toti care le capuseaza existenta profesionala si se apuca de facut curatenie, fapt care le aduce o stare de liniste pe care parca au uitat sa o mai incerce in ultimii ani.

Nu inseamna ca isi abandoneaza munca. Normal ca tot ceea ce se circumscrie ideii de crestere si acumulare financiara este la ordinea zilei. Un cadru astral numai bun sa-i faca pe acesti nativi, care oricum sunt firi practice, sa se gandeasca si mai mult la problemele de supravietuire, in cuplu si in lume.

Afectiv lucrurile cred ca sunt si ele pe drumul cel bun, le dau credit si sunt convinsa ca atunci cand iubesc stiu cum sa o faca. Totusi as vrea sa aiba grija la zilele de 23, 24, 25 si 27 august, cand comunicarea lasa de dorit ca si cum nu ar lasa loc de intors. Ar trebui ca acestea sa fie cat se poate de punctuali si de precisi in ceea ce spun, caci putini au rabdare sa interpreteze gesturile. Cat ii priveste pe cei tineri, mai ales daca sunt singuri, ei au sansa sa intalneasca pe cineva asa cum isi doresc si pe care il cauta de ceva vreme.

Profesional, ar trebui sa fie atente doamnele, nu de alta dar spunand lucrurilor pe nume nu vor rezolva nimic, eventual isi vor mai face un dusman. Desi nu le plac bisericutele si nu le place sa intre in tot felul de dispute, cineva va reusi sa le enerveze si, daca nu sunt atente, pot pierde o promovare sau o crestere de salariu. De aspectul acesta vorbesc de cel putin 2 saptamani.

CITESTE SI: Horoscop de weekend 20-21 august 2016
CITESTE SI: Horoscop septembrie 2016. Previziuni generale

In schimb, pe 26 august, Capricornii ar putea avea sansa schimbarii locului de munca, in aceeasi institutie dar la o alta directie, alt birou, alt atelier, iar pentru altii poate insemna un serviciu in afara tarii

Capricornii nu se pot plange ca nu stiu sa-si administreze finantele, totusi unele probleme de sanatate necesita cheltuieli si le vor face. Pe de alta parte vin bani, fie printr-o marire salariala, fie printr-o slujba part time. Zile favorabile 25 si 26 august.

Ca sanatate, atentie la metabolizarea elementelor nutritive in organism, la deshidratare de pe urma indicelui de confort termic.

Citeste horoscop saptamanal Minerva 21-27 august 2016 pentru toate zodiile

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top