Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 18 - 24 iunie 2017 - Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 18 – 24 iunie 2017 – Pești

Horoscop Minerva Peşti – marcantă rămâne şi pentru ei este casa carierei. Luna Neagră din Scorpion le trece peste Mijlocul Cerului și poate aduce soluţii unor probleme profeionale, dar, în aceeaşi măsură, Saturn în Casa a 11-a a mediului social și a susținătorilor să le aducă un plus de imagine datorită inventivității şi a dăruirii pentru celălalt și aș spune că sunt avantajați cei care lucrează în medii cu rol protectiv – sănătate, asistență sociala, învățământ.

Citește aici: HOROSCOP MINERVA VARA 2017: O zodie are mare noroc în dragoste, alta va fi lovită de boli grave

Interesant este că ambele focare ale celor două Careuri în T din tema lor astrală, Saturn și conjuncția Pluto – Mercur, sugerează posibilitatea ruperii unor contracte, pierderea unui protector sau îndepărtarea unor aşa zişi prieteni care mai mult îi obosesc decât să îi impulsioneze să meargă mai departe, vor fi înlocuite rapid cu alții și chiar vor semna cel puțin luni, 19 iunie sau miercuri 21 iunie, alt contract. Totuşi, dacă sunt şoferi, şi lor le spun atenţie la volan pentru că ar putea avea probleme, există riscul de a accidenta un vârstnic şi de aici o întreagă nebunie.

Comunicarea va fi bună pe toată perioada verii, drumurile scurte le vor fi un beneficiu, cu rezolvări dintre cele mai neaşteptate, demersuri din care la un moment dat să vină chiar şi ceva bani.

Ziua de 22 iunie le aduce bani celor care lucrează în domenii care îi pun în contact direct cu oamenii – relaţii publice, vânzări, televiziune; cei care lucrează în domenii cu caracter restrictiv pot fi promovaţi sau pot fi mutaţi la un alt serviciu mult mai convenabil.

Tot pe 22 iunie, unii nativi Peşti pot decide că a venit momentul să ia viaţa pe cont propriu şi în aceste condiţii fac planuri să deschidă o mică firmă ceea ce nu le-aş sugera acum, fie să ia drumurile străinătăţii în picioare ceea ce mi se pare mult mai benefic deşi eu nu sunt adeptul emigrării.

Cei care se vor prezenta la un interviu sau vor da examen pe 23 iunie, vor avea darul locvacităţii pentru că îşi vor impresiona auditoriul – comisia sau profesorii, prin eloginţă, logică şi perspectivă fapt care le-ar putea aduce un job pe cinste sau o notă maximă.

Unora destinul va face să li se înmulţească familia înainte de vreme, dar şi aşa venirea pe lume a copilului va fi o bucurie pentru părinţi. Pentru cei care sunt preocupaţi de metafizică şi de terapii alternative va fi o săptămână fastă!
Să încerce să nu facă abuzuri alimentare!

Horoscop săptămânal – Minerva, alege zodia ta

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETATOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top