Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 18 - 24 iunie 2017 - Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 18 – 24 iunie 2017 – Berbec

Horoscop Minerva Berbec –aceşti nativi simt pe pielea lor ce înseamnă să munceşti din greu ca să te achiţi de obligaţii sau de sarcini. Cu toate acestea ei nu destabilizează, dimpotrivă fac haz de necaz, căci, indiferent că sunt femeie sau bărbat, sunt atenţi la sforile care se trag pe la spatelor lor, știu și simt asta în special dacă sunt femei. Este ca şi cum cineva ar atenta nu doar la poziţia lor ci şi chiar la relaţia lor.

Citește aici: HOROSCOP MINERVA VARA 2017: O zodie are mare noroc în dragoste, alta va fi lovită de boli grave

Să fie atenţi mai ales la ziua de 19 iunie, când Marte, stăpânul lor, aflat într-o poziţie care ar trebui să fie avantajoasă familiei, pe de altă parte în Rac, Marte nu se simte deloc bine, şi pot deveni impusivi, le sare ţandăra din orice sau pot avea probleme cu răcelile, sinuzita și probleme cu urechile, totul se declanșează pe fondul unor turbulenţe relaţionale, de atitudine, de prezenţă de spirit, cu alte cuvinte de stres.

Posibilă o ieşire la munte şi de acolo să continue cu concediul. Pătratul dintre Pluto – Jupiter și pătratul Pluto – Uranus le pune însă nervii la încercare, dar şi banii așa că sfatul meu este să nu dea curs provocărilor dacă vor ca lucrurile să se menţină în matca lor.

Tinerele ar putea avea o problemă de sănătate care să necesite o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă – apendicită sau peritonită iar tinerii pot intra în dispute cu o…femeie.

Pe 22 iunie ar putea afla că sunt vizaţi fie de o creştere salarială, fie că cineva mai vârstnic din familie decide să le lase o moştenire. Copiii le pot face surprize plăcute părinţilor sau un cuplu află că vor deveni părinţi. În acelaşi timp, îi avertizez să fie, în continuare, atenţi, la relaţiile de serviciu sau cu colegii de serviciu.

Pe 23 iunie sunt avantajate femeile care lucrează în ONG-uri sau instituţii care se ocupă de diverse aspecte ale vieţii de familie – violenţa în familie, promovarea egalităţii între sexe, egalitatea de şanse ş.a. Tot acum, poate apărea un nou loc de muncă, fie o nouă poziţie socială. Cum îi ia gura pe dinainte însă, riscă să le fie furate ideile aşa că atenţie la ce spun dar asupra acestui fapt îi atenţionez de multă vreme!

Cât priveşte sănătatea, să bea multe ceaiuri pentru că au o afinitate surpriză cu producerea litiazei renale. De asemenea, s-ar putea confrunta cu stări migrenoase greu de potolit mai ales dacă mai consumă şi oarecari licori bahice.

Horoscop săptămânal – Minerva, alege zodia ta

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETATOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top