Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva 14 - 20 august 2016 Varsator

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Varsator

Horoscop Minerva 14 – 20 august 2016 Varsator: Afla ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana.

Varsator – acesti nativi par sa ia lucrurile mai usor, au o mentalitate de tip Scarlet O’Hara, si maine este o zi. Conjunctia Soare – Jupiter in Casa parteneriala continua sa ii supuna la diverse teste de anduranta vizand profesia, cad promisiunile, li se inchid usile, dar ei nu dispera. Au un tonus psihic bun, cred ca datorita lui Venus tranzit care face un trigon frumos cu Uranus si mai indulceste din asprimea saturniana.

As tinde sa cred ca pentru ei, lectia de viata este sa nu mai aiba incredere in ce li se promite, chiar daca cunosc persoana de foarte multa vreme. Noroc cu conjunctia Soare – Venus care pe 17 si 18 august care le pot face surpriza propunerii neasteptate a unui loc de munca intr-un domeniu nou, care si pe ei ii descumpaneste pe moment, dar se repliaza imediat si se implica cu toata energia, descoperind ca un domeniu pe care l-au ignorat atata vreme poate fi extraordinar de ofertant. In comparatie cu Capricornii au marea capacitate de a se detasa, de a se concentra pe ceea ce trebuie sa faca si depasesc momentele grele fara prea multe suparari.

Citeste horoscopul saptamanii pentru: BERBEC| TAUR| GEMENI|RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI

Pe de alta parte, au mare incredere in propriile forte, fapt care ii ajuta sa se ridice, nu stiu cat prin reverie, cat prin speranta si convigere ca ceea ce fac e bine. La asta se adauga faptul ca Pluto, chiar daca este focarul unui Careu in T separant, adica pe cale de disipare, este sustinut de Mercur tranzit, ca si cum suferinta transformata in exprienta devine sursa de inspiratie pentru altii. Adaugati la asta un trigonul Saturn – Marte care vine si le creaza suportul pentru speranta prin creativitate.

Varsatorii care lucreaza vor fi remarcati pentru ideile lor, pentru felul cum stiu sa lucreze cu oamenii, pentru felul cum interactioneaza cu ceilalti, fapt care le-ar putea aduce unele bonusuri pe 20 si 21 august. Posibil ca data de 17 august sa fie destul de stresanta pentru ei dar as vrea sa nu uite ca sunt dupa faza de Luna Noua, ar putea asista la evenimente care decurg dincolo de ei, fara putinta de a le inflenta dar care dintr-un anumit punct de vedere ii implica si pe ei.

Si relational pare ca lucrurile o iau razna si oricat ar vrea sa le evite nu vor putea, dimpotriva vor fi actorii principali asa ca le spun de pe acum ca pe 19 si 20 august, sa lase orgoliile deoparte pentru ca ar putea spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu dar care sa nu poata fi trecute cu vederea. Luni, pe 17 august, unele femei Varsator ar putea semna un contract, acte pe care le discuta si le negociaza de cateva luni. Posibil ca pe 21 august sa fie undeva la un drum, chiar i-as sfatui sa nu se codeasca si sa plece ca nu va fi rau.

Financiar inca dau din colt in colt, este ca si cum ar trece pe langa oportunitati si nu le vad. Nu cumva sa fie ancorati in vreo directie care nu este a lor.

Ca sanatate, se remarca o nevoie imperioasa de odihna.

1 Comment

1 Comment

  1. Reli

    2016-08-14T00:18:11+03:00 at 2016-08-14T00:18:11+03:00

    Horoscopul e cel din 2015 ! :)))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top