Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – GEMENI

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – GEMENI. Sunt poate cei mai cei mai degajaţi nativi. Nu pun la suflet lucrurile care îi deranjează, ignoră ceea ce pe alţii i-ar speria şi fac doar ceea ce le spune instinctul să facă.

Fiecare zi este o nouă experienţă pentru ei şi de fiecare dată promit că vor învăţa cât mai multe din ceea ce li se întâmplă.

Deschişi la experienţe noi nu se vor da în lături să intre în tot felul de combinaţii care de care mai ciudate şi din care, cu nonşalanţa tipică nu vor lua decât ceea ce îi interesează pe ei.

Cu toate acestea au un ajutor divin aş spune, deoarece axa financiară şi profesională ar fi trebuit să se supună capriciilor crucii cardinale trecătoae şi totuşi ei îşi revin, au forţa interioară pe care le-o dă trigonul în semne de apă.

Chiar şi relaţional, dacă săptămâna trecută păreau că nu-şi găsesc locul într-o relaţie sau încuplu, iată că săptămâna aceasta le aduce ceva mai multă stabilitate, e drept, nu fără unele tensiuni care sunt inerente oricărui cuplu – o stare de spirit mai proastă, vremea care ne influentează, oricum această stabilutate vizează cuplurile mature, cu ani buni cumulaţi împreună.

Cei tineri marşează pe ideea de noutate şi inventivitate în cuplu şi câştigă. Totuşi, nu merg relaţiile cu părinţii, fiecare vrea să-şi impună punctul de vedere. Problema este că nici unii, nici alţii nu înţeleg că în destinul cuiva nu poate pătrunde nimeni, nu avem voie să determinăm sau să impunem ceea ce ne place ci trebuie să lăsăm liberul arbitru să vorbească.
Noroc că la serviciu lucruruile stau bine. Se bucură de încredere şi de apreciere, creativitatea le este răsplătită pe măsură şi s-ar putea bucura de o promovare pe care o aşteaptă de mult timp.

Pentru adulţi este măsura talentului lor de a se ridică deasupra timpului şi a demonstra că Gemenii nu cunosc noţiunea, că spiritul şi mintea lor este la fel de tânără ca în urmă cu 20 de ani.

Cel puţin zilele de 14 şi 15 şi noiembrie, vor fi zile de excelenţă pentru unii dintre ei, ceea ce nu îi va scuti nici de bârfa şi nici de invidia colegilor.

În perioada 16 – 18 noiembrie unii discută contracte, alţii le semnează, majoritatea însă dorindu-şi ceva mai mult decât au.

Este bine să se lupte pentru asta singura condiţie este să nu transforme aceste discuţii într-un război personal. Tot pe 16 noiembrie este posibil ca femeile să primească o ofertă pentru un nou loc de muncă sau să discute despre o angajare ori să ia parte la un interviu din care vor ieşi triumfătoare.

Vin bani din toate direcţiile de se miră şi ei de unde atâta generozitate. Micile speculaţii se pot transforma în câteva minute în investiţii strategice sau de anvergură, se pot lăuta că reuşite acolo unde nimeni nu se aşteaptă sau acolo unde lucrurile merg aşa cum intuiţia lor le-o spune.

Ca sănătate, nu aş crede să se ridice alte probleme decât binecunoscutele răceli de sezon care cred eu că nu ar trebui ignorate, pot fi semnul unei imunităţi scăzute sau deficitare.

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top