Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 18 - 24 martie 2018 VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Vărsător

Horoscop Minerva 10-16 decembrie – Vărsător – Previziunile săptămânii viitoare.

Vărsător

Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat. Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum.

Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante ale ultimei luni ale lui 2017. Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin.

Relaţiile, simpatiile şi afectivitatea lor vor sta sub semn jupiterian, deoarece această planeta le intra în Casa muncii, a relaţiilor de serviciu, a mediului în care muncesc.

Pentru unii poate fi vorba despre amplificarea spiritului uranian, o sumă de evenimente se vor petrece în viaţa lor, îi vor face să se simtă vedete, chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni, vor uita toate aceste stari instantaneu atunci când li se va propune o schimbare de macaz, asta pentru că le-am tot promis că vor face schimbarea vieţii lor, într-un domeniu nou în care se vor descurca foarte bine.

Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să îşi atingă obiectivele profesionale, dar şi pe cele personale.

Nu vor pierde, deși, dacă vor, pot să-și ia mâinile de pe fac și să întoarcă spatele oricărei acțiuni. Ca în orice alt eveniment, au toate șansele, nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunitățile pe care le au.

Vărsătorii nu că nu pun accent pe sentimente, ci sunt implicaţi cu un soi de detaşare care le este tipică, îmi este foarte greu să exprim felul lor de a fi, important este să le iasă ce-şi doresc cel mai mult.

Relațional, săptămână poate fi un succes fără îndoială pentru ei, deși personal nu vor înțelege acest lucru, în primul rând, pentru că în jurul lor se petrec o grămadă de lucruri, și nu e de mirare că vor fi confuzi. În al doilea rând, există posibilitatea să perceapă ceea ce se întâmplă, eronat, dintr-un motiv sau altul.

Acest moment este unul extrem de personal, deci este greu să dai detalii specifice când vorbești despre sufletul cuiva. Nimeni nu știe ce se petrece în mintea unui om.

Important este să nu intre în panică, ci să ia lucrurile cum sunt, vorba: ceea ce ți-e scris în frunte ți-e pus! Pe de altă parte – noi înșine ne creăm destinul, este și ăsta un astfel de paradox! Asta nu înseamnă că nu ştiu să iubească sau nu ştiu să obţină ce vor când doresc.

Erotismul lor este depinde foarte mult de ceea ce le oferă partenerul. Iar din acest punct de vedere, săptămâna aceasta, cred că nu ştiu chiar deloc să-şi exprime sentiemtele şi fac gafe din acest punct de vedere.

În schimb, cum spuneam, profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să îi ia sau ce să le ceară să facă, iar viteza lor de reacţie este ameţitoare. Trebuie să fie toleranți și să aștepte ca lucrurile să vină de la sine sau să se aștepte la o serie de transformări semnificative.

Vărsătorii care nu lucrează pentru ei pot găsi acum un loc de muncă nou. Problema se va referi fie la schimbarea locului de muncă propriu-zis, fie la unele schimbări, pur tehnice, la locul de muncă.

Trebuie să se folosească de acest moment, altfel vor pierde o oportunitate excelentă de a-și îmbunătăți confortul în interiorul procesului de muncă. Nu le plac funcţiile, totuşi se pare că vor avea parte de aşa ceva, posibilă propunere pentru schimbarea locului de muncă, dar părerea mea este că vor opta pentru promovare.

Financiar săptămâna le-ar putea aduce surprize în sensul că dacă vor permite lucrurilor să se petreacă în ritmul lor și vor avea răbdare să aștepte, totul va fi nu bine, ci foarte bine, conturile lor pot spori nesperat. Totuși să nu uite că Neptun este retrograd.

Ar putea avea o serie de probleme digestive şi chiar le sugerez să fie atenţie ce mănâncă, dar mai ales cum mănâncă, deoarece un spasm gastric îi poate băga în sala de operaţie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top