Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 21-28 august 2017. Runele au dezvăluit ce aduce această săptămână pentru fiecare nativ din zodiac.

Stiri

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2016

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele in a doua luna a primaverii!

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 BERBEC . Berbecul, cu Saturnul in Sagetator, primeste ocazii multe pentru finaizarea unor proiecte mai vechi. Este dinamic, cu capul plin de idei si va fi tinut in priza de multe evenimente.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 TAUR. Neptunul in Pesti ii da creativitate. Cu Pluton in Capricorn isi mareste perseverenta. Face totul cu placere si cu mult optimism. Va fi o luna in care totul zburda. Cu dragostea isi revine, iar cu banii se va descurca putin mai greu.

Horoscop Mariana Cojocaru APRILIE 2016 – Previziuni generale

Zodii ghinioniste si zodii norocoase in aprilie

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 GEMENI. Nativul Geaman nu se va bucura de ajutor din exterior de data aceasta. E bine sa nu caute rezolvari rapide in aceasta luna. Zona famliala va fi protejata. Vor fi si momente de iritare, va fi destul de irascibil. Atentie la inima din cauza efortului!

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 RAC. Activitatile intelectuale il ajuta pe parcursul lunii si al anului. In comunicare va avea cateva blocaje. Trebuie sa fie prudent la semnarea unor contracte. Cresc incapatanarea si perseverenta, dar si intoleranta.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 LEU. Este un semn stabil si finalizeaza proiecte. Aduce schimbari bune si e posibila chiar schimbarea statului social. Se implica pentru tot felul de chestiuni si e bine aspectata si zona calatoriilor. Va obtine avantajele din absolut orice zona de activitate.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI APRILIE 2016 FECIOARA. Cu Jupiter aliat va gasi rezolvarile tuturor problemelor care au framantat-o de la inceputul anului. Relatia cu familia va fi ceva mai problematica. Se poate regenera rapid si cauta iesirea din cotidian, deci relaxarea.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. vASILICA Viorica

    2016-10-31T18:53:59+02:00 at 2016-10-31T18:53:59+02:00

    BUNA SEARA,
    Va rog sa-mi spuneti, daca puteti si vreti ,as dori o astrograma pentru fiica mea si prietenul ei Vor sa se casatoresaca si as vrea sa stiu daca sunt compatibili(contra cost)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top