Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 VĂRSĂTOR

HOROSCOP MAI 2015 VĂRSĂTOR. Încă din primele zile ale lunii vei găsi hobby-uri noi cărora le vei oferi toată energia ta. Flacăra dragostei se va reaprinde între tine și partenerul tău de viață, călătoriți sau vă luați o scurtă vacanță. Aceste activități vor fi extrem de benefice pentru voi. Relațiile cu familia sunt foarte bune, iar pe plan profesional vei fi apreciat.

Ai foarte mult de muncă în a doua jumătate a lunii, însă nu te plangi. Vei da tot ce ai mai bun și vei fi apreciat pentru tot ce faci. Chiar și colegii te vor simpatiza mai mult. Ai mai multă grijă cu finanțele, căci vei fi predispus la cheltuieli inutile.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 VĂRSĂTOR. Tot în a doua jumătate a lunii va apărea în viața ta o persoană care îți va atrage atenția. Ai grijă să nu dai pasărea din mână pe cea din gard. La muncă vei avea în continuare un randament de invidiat și lucrurile vor fi pe făgașul cel bun, însă viața sentimentală ar putea fi dată peste cap.

La finalul lunii vei întâmpina câteva probleme de sănătate, care te vor îndemna să mergi la medic. Încearcă să nu dai nicio aprobare și nicio semnătură după data de 25 și ai grijă la hobby-uri căci îți vor secătui resursele financiare mai repede decât crezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top