Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 SCORPION

HOROSCOP MAI 2015 SCORPION. La începutul lunii mai vei avea discuții cu partenerul de afaceri sau cu superiorii și împreună veți pune bazele câtorva proiecte de viitor. În jurul zilei de 4 mai vei rămâne fprp resurse financiare și este posibil să apelezi la prieteni sau la economiile puse deoparte. După data de 8 vine o perioadă favorabilă pentru călătorii și proiecte noi. Evită investițiile cu orice preț pentru că nu vei avea succes și s-ar putea să îți pierzii banii în zadar.

Aproape de jumătatea lunii vei fi tentat să faci alte cheltuieli, însă acest lucru nu este recomandat. Cel mai bine este să începi să economisești, pentru a nu trage de pe urma acestor cheltuieli inutile. Acordă mai multă atenție profesiei și comunică mai mult cu colgii și superiorii.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 SCORPION. După data de 20 vei fi mai rece și mai distant cu cei din jur, iar asta pote crea numeroase divergențe. Familia se va simți neglijată, iar pentru colegii de la muncă vei părea de neînțeles. Încearcă să spui tot ce ai pe suflet și să fii comunicativ. Concentrează-te mai mult și fii mai atent.

Spre finalul lunii va trebui să iei câteva decizii rapide, fără să mai cântărești lucrurile. Lasă-te purtat de instinct și acționează fără remușcări, deoarece nu ai altă soluție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top