Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 CAPRICORN

HOROSCOP MAI 2015 CAPRICORN. Luna începe în mod ideal pentru tine. Relațiile cu colegii de muncă sunt grozave, ești plin de idei și vii cu noi propuneri. Acest lucru te plasează în atenția superiorilor și vei avea foarte mult de câștigat. Colaboratorii și partenerii de afaceri vorbesc pe aceeași limbă cu tine și împreună veți avea rezultate grozave.

Și acasă lucrurile stau bine, relația cu partenerul de viață fiind nemaipomenită. După jumătatea lunii ai nevoie de mai multă energie, căci vei lua parte la diferite evenimente și vei pune în aplicare proiecte la care visezi de mult. Înarmează-te cu răbdare și ai grijă de sănătatea ta pentru a putea duce totul până la capăt.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 CAPRICORN. Ai grijă căci s-ar putea să ai mici probleme de sănătate în jurul datei de 17, așa că îngrijește-te din timp de sistemul imunitar. Tot după această dată înflorește și viața ta socială. Vei lua parte mai mai multe întâlniri și vei ieși mai des cu iubitul/iubita.

Cei de lângă tine vor apela la diverse tertipuri care te vor indispune spre finalul lunii. De aceea este important să comunici și să îți spui părerile. Vor exista tensiuni și pe plan familial și chiar în relațiile cu prietenii. Este important să te menții pe poziție și să fii puțin mai maleabil. Nu uita că toate sunt trecătoare și mereu există o rezolvare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top