Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

HOROSCOP MAI 2015 BALANȚĂ

HOROSCOP MAI 2015 BALANȚĂ. Prima parte a lunii este favorabilă pentru specializări și cursuri de perfecționare. Astfel vor apărea și progrese pe plan profesional dar și social. Cercul tău de prieteni se va mări și vei cunoaște persoane care vor avea un rol important în cariera ta.

S-ar putea ca toate activitățile în care te implici să te copleșească și să simți nevoia unei pauze. Ia lucrurile încet și cu responsabilitate și vei avea numai de câștigat. Colegii te vor aprecia pentru eforturile pe care le faci și atenția de care dai dovadă.

RECOMANDARE: TEST ONLINE! AFLA CE VIITOR O SA AI IN FUNCTIE DE MOMENTUL NASTERII

HOROSCOP MAI 2015 BALANȚĂ. Spre sfârșitul lunii va dificil să împaci viața profesională cu cea de familie, iar partenerul de viață îți va reproșa faptul că nu îi acorzi suficientă atenție. Încearcă să echilibrezi situația și fii mai atent la nevoile celor din jur. La locul de muncă lucrurile vor sta mai bine decât acasă, șefii te vor aprecia și vei avea parte și de beneficii financiare. Cu toate acestea, va trebui să faci ceva pentru a reintra în grațiile familiei.

După data de 24 pot apărea diverse probleme în viața personală, însă acestea nu vor avea un impact major asupra ta și vor fi rezolvate rapid. Ai mai mare grijă la finanțe, pentru că ești predispus la cheltuieli fără rost, care te vor sărăci.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top