Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Săgetător

Horoscop lunar noiembrie 2018 Săgetător. La 8 noiembrie 2018 Jupiter intră în zodia Săgetătorului. Acest lucru înseamnă pentru nativii Săgetător o schimbare radicală în viața personală. Este luna în care nativul zodiei Săgetător se preocupă mai mult de el și mai puțin de ceilalți și vrea să încheie anul într-un mod triumfal.

Această schimbare va fi văzută de către toți ceilalți. Pentru că va părea că nu îți pasă prea mult de ceilalți, unii oameni din jurul tău se vor arăta deranjați și s-ar putea sp apară niște discuții pe care nu ți de dorești deloc.

Dacă ești cu o persoană de mult timp, ar trebui să ții cont și de părerile acesteia în deciziile pe care le iei, căci altfel riști să o pierzi pentru totdeauna. Dacă nu vrei să petreci finalul anului singur, ar fi bine să îți schimbi atitudinea.

Cei care sunt singuri nu au mari șanse să cunoască pe cineva, pentru că se pare că nu au timp să facă noi cuceriri. Cel mai bine ar fi să se dedice lucrurilor cu adevărat importante și să lase lucrurile să vină de la sine. Poate că norocul le va bate unora la ușă.

Nativii zodiei, sfătuiți să evite bârfele la serviciu

Cât despre cei care sunt implicați într-o relație, se recomandă o îmbunătățire a comunicării cu persoana iubită. Ieșirile în aer liber, un weekend romantic ori niște petreceri i-ar putea ajuta pe nativii zodiei Săgetător să reînnoade relația și să le arate partenerilor că persoana de lângă ei este foarte importantă.

La serviciu, lucrurile pot fi unele bune, cât timp nativii reușesc să păstreze relația cu superiorii și cu colegii. Mai ales la mijlocul lunii, ar fi bine să fii atent ce spui la serviciu, ca să nu pară că bârfești despre șefi. Ocupă-te temeinic de fiecare sarcină în parte.

În luna noiembrie, ar fi bine să te odihnești mai mult, pentru a nu ajunge la extenuare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top