Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Lunar

Horoscop lunar Minerva martie 2018 – Pești

Peşti – Venus este unul dintre cei mai importanți aliaţi a semnului zodiacal Peşti, în martie. Martie va fi o perioadă foarte sensibilă, dar în același timp destul de contradictorie.

Aceasta înseamnă că orice tip de emoție, indiferent dacă este negativă sau pozitivă, va fi percepută într-un mod mult mai intens, mai puternic și mai luminos.

Aş spune că nu este nimic în neregulă cu aceasta, mai ales ținând cont de faptul că, în general, martie va fi o lună destul de reușită. Nu trebuie decât să se obișnuiască cu această stare de lucruri, mai ales acei Peşti care iubesc să-şi petreacă mai tot timpul în casă trebuie să învețe cum să se adapteze.

Trebuie să acționeze constant, mai ales dacă doresc să obțină rezultate considerabile într-o perioadă scurtă de timp. Să nu pună accentul pe sfera de lucru; problemele personale vor necesita mult mai mult timp și vor apărea în prim plan.

Puţin probabil ca acest lucru să aducă o mulțime de probleme, dar, repet, este un lucru care trebuie luat în considerare atunci când vorbim despre scopuri de planificare.

Timpul este unul perfect pentru a se odihni, vacanța de familie fiind cel mai bun tip de odihnă. Cei care sunt singuri își pot rezolva situația, prin acțiuni spontane.

Norocul este de partea lor și să îl folosească însă nu excesiv și într-un mod subtil, pot obține rezultate mai bune decât cele pe care le-au sperat. Din cauza poziției lui Ceres și a Lunii, trebuie să se păzească de propriile emoții negative. Furia și impulsivitatea îi pot arde literalmente, interferând cu cele mai reușite planuri ale lor.

Martie se va dovedi de bun auugur în ceea ce privește sfera afacerilor și finanțelor. Ar trebui să observe însă că este vorba doar despre un fundal captivant. În realitate nu vor exista schimbări sau dacă vor fi vorbim despre unele mici și nesemnificative. Dar chiar și aceste mici schimbări le pot servi ca acoperire.

Peştii care au afaceri este mai bine să acționeze rapid și impulsiv. Nu înseamnă că trebuie să folosească toate mijloacele care le au la-ndemână. Dimpotrivă, să încerce să fie selectivi.

Nu vor obține câștiguri astronomice, dar pot face situația generală mult mai bună. Pentru persoanele care nu au afaceri personale, este mai bine să rămână relaxat.

Situația va funcționa numai dacă sunte gata să adopte un ritm de lucru incredibil. Dar, probabil, cel mai rău lucru este să fie stresați, să fie continuu bombă gata să explodeze. Se pot arde cu ușurință și să îşi piardă interesul pentru ceea ce se întâmplă în viața lor.

Să nu devenă fanatici inutil; să urmeze regula de aur și numai atunci vor reuși. Și rețină – dacă cineva încearcă prea mult să îi împiedice să se angajeze în ceva aventuros, este un semn clar că vor face totul invers. La Peşti întotdeauna nu este da.
Nicio problemă, dragostea le va capta întreaga atenție în martie din cauza poziției lui Venus, dar să nu aştepte prea mult din această perioadă.

La urma urmei, totul depinde de tine, indiferent de cât de promițător este prognosticul. Fără participarea lor activă, fără a-și concentra toată energia și resursele, de preferință, cele intelectuale, Peştii singuri nu vor putea să-și cucerească potențialii parteneri de suflet, chiar dacă ar avea tot ceea ce este necesar.

După cum s-a observat anterior, principalul obstacol este negativitatea lor. Să nu fie geloşi sau mincinoși, nici măcar să nu se gândească la ceea ce fac ceilalți ci să se concentreze doar pe ceea ce trebuie să facă. Nativii Peşti care au familii ar putea avea probleme. Strict vorbind, nimeni nu va încerca să le facă rău direct.

Acțiunile altor persoane ar putea să îi rănească în anumite ocazii. Să încerce să fie activi anticipând aceste întâlniri amare, în prealabil. Vor avea nevoie de puțină atenție și dorință pentru a-şi proteja viața de familie de complicații inutile. În general, martie, va fi marcat de reuşite remarcabile.

Mulți oameni vor găsi susţinători, iar noile cunoștințe vor deveni foarte aproiate. Nu înseamnă că totul va fi la fel de neted ca-n palmă, vor exista niște obstacole, dar numai temporare și dintre acelea care se pot trata cu ușurință. Vor avea de fapt, numai lucrurile necesare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top